CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 30 Ağustos Zafer bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Özcan mesajında, Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamanın gururunu ve onurunu yaşamaktayız.

Türk Ulusu zamanın tüm olumsuz koşullarına rağmen kendilerinden çok daha üstün durumda bulunan düşman güçlerine karşı gösterdiği direniş ve sonucunda kazandığı zafer tüm dünyaya Türk Ulusunun vatan sevgisine ve bağımsızlığına duyduğu sarsılmaz inancını bir kez daha göstermiştir.

Kazanılan bu zafer, emperyalist güçlerin vatan toprakları için kurdukları hayallerin hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğinin en büyük göstergesidir. Ulusumuzun bağımsızlık yolunda kazandığı bu zaferin anlam ve önemini gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevi olmalıdır. Ulusumuza tarih sayfalarında az rastlanan zaferler kazandıran Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve O'nun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.