CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, twitt hesabından AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'a göndermede bulundu. Ali Ercoşkun'un TBMM'de Salı günü yapacağı konuşmanın iptal edilmesinin ardından attığı twitle değerlendirmede bulunan Özcan, Madem Ali Ercoşkun'a güven miyorsunuz, o zaman niye mebus yaptınız, Bolululara ne gareziniz var arkadaş” ifadelerini kullandı.

CHP Bolu Milletvekili twit hesabın yaptığı açıklama ile AKP Bolu milletvekili Ali Ercoşkun'a göndermelerde bulundu. AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Salı günü TBMM'de partisi adına bir konuşma yapacaktı. Ancak konuşma son dakika iptal edildi ve başka bir AK Partili milletvekili AKP adına TBMM'de'konuşmayı gerçekleştirdi.

Son dakikada iptal edilen konuşmayla ilgili twitler atan Özcan, AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoskun biraz önce TBMM'de konuşma yapacağım diye mesaj attı, heyecanlandım ama niye olmadı. Öğrendim şimdi AKP güvenememiş.Konuşmayı başkasuna vermiş. AKP yönetimini kınıyor ve şu soruyu soruyorum; Madem Ali Ercoşkun'a güvenmiyorsunuz, o zaman niye mebus yaptınız, Bolululara ne gareziniz var arkadaş” ifadelerini kullandı.