'Bolu Belediyesi'nden yabancı uyruklulara ayni ve nakdi yardım yapılmaması' talimatı veren CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, twitterdan kendisine tepki gösteren AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile HDP eski Milletvekili ve 31 Mart yerel seçimlerinde HDP'den Muş Belediye Başkan adayı olan ancak kaybeden Sırrı Sakık'a yalakalı dönekli cevap verdi.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, aday gösterildiği CHP'den Bolu Belediye Başkanlığı'na seçilip mazbatasını alarak göreve başlayan Tanju Özcan, kampanya dönemindeki vaatlerinden olan 'Bolu Belediyesi'nden yabancı uyruklulara ayni ve nakdi yardım yapılmaması' talimatını verdi.

SAVCI SAYAN TEPKİ GÖSTERDİ

Bu açıklamalarından sonra AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Bolu'daki Suriye'lileri Ağrı'ya bekliyorum. Biz ekmeğimizi bölüşürüz. Kur-an'ı öpmek yetmez, içinde yazanlara da uymak gerekir" ifadelerinin yer aldığı tweet attı.

İKİNCİ TEPKİ SIRRI SAKIK'TAN

HDP Eski Milletvekili Sırrı Sıkık ise, "Meclis'te iki dönem birlikte bulunduk. Meclis'te de Irkçılığın temsiliydi. Bolu'da ona oy veren her demokrat bu suça ses çıkarmalıdır. Irkçılık suçtur" ifadelerini kullandı.

ÖZCAN'DAN DÖNEKLİ YALAKALI CEVAP

SAVCI SAYAN'A DÖNEKLİ CEVAP

"Ben CHP Bolu İl Başkanıyımdır...sen de dönmeden önce CHP Ağrı İl Başkanıydın...Yani tanıdığım döneksin...Sn Erdoğan SURİYELİLER için harcadığımız para 37 Milyar Doları geçti diyor!!! Çocuklarımızın rızkı gidiyor...benim içim sızlıyor..şov yapma..sen dönmeye devam et"

SIRRI SAKIK'A YALAKALI CEVAP

"Haklısın ...iki dönem birlikte Milletvekilliği yaptık...Ben her zaman Mustafa Kemal Atatürk ün askeri idim...sende kandilin kadrolu yalakası...kaybetmen beni üzmedi."

NOKTAYI ŞU ŞEKİLDE KOYDU

"Tekrarlıyorum...ben Başkan olduğum sürece,Yatağa aç giren vatandaşlarımız var iken,Bolu da Türk Halkının vergilerinden oluşan bütçemizden, SURİYELİLERE bir tek kuruş yardım yapılmayacaktır." Özgür Bolu