Seçim Çalışmaları için bugün tekrar Göynük'e giden Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili ve 1.sıra Milletvekili Adayı Tanju Özcan, CHP Bolu Kadın Kolları, CHP Bolu Gençlik Kolları, Göynük İlçe Başkanı, Göynük ilçe örgütü ve partililerle ziyaretlerine devam etti.

Tanju Özcan, Göynük İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan'ı makamında ziyaret ederek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resmi Çelenk Sunma Törenine katıldı. Tören bitiminde seçim çalışmalarına devam ederek kahvehaneleri ve esnafları tek tek ziyaret edip sorunları dinledi. 1 Kasım seçimleri için destek isteğini yeniledi.

“SORUNLARA ÇÖZÜM OLACAĞIZ”

Tanju Özcan, Göynük'e yaptığımız ziyaretlerde sorunları birebir dinledik ve gördük. Bu sorunları Bolu Valisi ve Kaymakam da bilmiyoruz diyemezler, biliyorlar zaten. İnşallah 2 yıl içerisinde Göynük ilçemize bağlı 66 köyünün yol sorunu baştaolmak üzere diğer sorunlarını bitireceğiz. Biz sözü bir kez veririz ikinci kez aynı sözü tekrarlamayız. ” dedi.

“GÖYNÜK'E ANADOLU LİSESİ VE YÜKSEKOKUL AÇACAĞIZ”

Göynük'te daha önce de sözünü verdikleri Eğitim Sorununu da çözeceklerini belirten Özcan, Yine burada Eğitim ile ilgilide bir sorun var. Buraya 2011 seçimlerinde ve 7 Haziran seçimlerinde de söz vermiştik. Ne demiştik? Anadolu Lisesi getireceğiz buraya demiştik. Hızlı bir şekilde Yüksekokul kazandıracağız demiştik, bu sözleri Göynüklülere vermiştik ve bu sözümüzün arkasında durmaya devam edeceğiz.” dedi.

“GÖYNÜK' Ü DÜNYA TANIYACAK”

Turizm alanında dikkat çekebilmesi için Göynük'ün gelişmesi gerektiğini dile getiren Tanju Özcan, İktidarlıkları döneminde Göynük'e her türlü yardımın yapılacağını söyledi. Tanju Özcan Birde dikkat çekici bir husus olan Göynük Turizmimiz var. Göynük Turizm alanında mesafe kastetmeye çalışan ilçelerimizden bir tanesi. Ama baktığımızda böyle bir belediye başkanı tarafından yönetilen Göynük'ün bu alanda daha ileri gitmesi mümkün değil. Göynük hala şehir olamamış. Göynük hala ciddi bir ilçe olamamış altyapısıitibariyle. Hala kanalizasyon sorununu tam olarak çözememiş, işte biz bu noktada mevcut Belediye Başkanına en çok yardım eden iktidar partisi milletvekili olacağız Allah'ın izniyle. Göynük' ü dünya tanıyacak. ” dedi. Haber Merkezi