CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'a Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'in Kaybettiğimiz bir milletvekilliğini yeniden kazanarak yine Bolu'da 3-0 yapacağız” sözlerinin sorulması üzerine Özcan iddialı konuştu; Ben varken imkansız!”

Bayramlaşma törenin konuşan İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Ak Parti'nin 2011 yılında CHP'li vekil Tanju Özcan'a kaybettiği milletvekilliği seçimleriyle ilgili bu sene 3-0 yapacaklarını belirtmişti. Coşkunyürek, teşkilatlarına güvendiğini ifade ederek; Son seçimde kaybettiğimiz bir milletvekilliğini yeniden kazanarak yine Bolu'da 3-0 yapacak ve Bolu'dan güçlü bir destek vereceğiz” diyerek halkın desteğini istemişti. CHP'li Özcan ise Ak Parti'nin Bolu'da 3-0'lık ihtimalini değerlendirerek Ben varken imkansız” dedi. Özcan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. AKP'nin Bolu'dan 3 milletvekili çıkarması bir hayaldir. Ben varken bu biraz zor. 3-0 yapma hayalleri var zaten de o iş 2011'de bitti. Ben çok fazla özgüvenli cümleler kurmayı sevmem ama milletvekili adayı Tanju Özcan'dan daha güçlü bir siyasi fikir var artık. Tanju Özcan boş durmadı ben seçimlerden sonra ertesi gün seçim olacakmış gibi milletvekilliği döneminde çalıştım. Siyasettir bu belli olmaz ama Cumhuriyet Halk Partisi'nde benim 1. sıra aday olduğum takdirde AKP Bolu'da 3-0 yapabiliyorsa ben anında siyaseti bırakırım. Siyaset İddia işidir. İkinci liglere ben razı değilim. Siyaseten söylemiyorum ama böyle bir iddiaları olacaklarını da sanmıyorum.”

“BU ŞEKİLDE HALKA İNEMEZLER”

Ak Partinin yeni yönetimlerini eleştirerek açıklamalarına devam eden Özcan, Ak Parti bu yönetimlerle halka inemez. Genel Kurullarını hep halka açık yaparlardı. Şimdi zengin iş adamları yönetime girmiş durumda. Bu şekilde halka inemezler çünkü büyük çoğunluğun halkla alakası yok. Bu tip yönetimler ilk başta hep güzel oldu denir ama sonra iş yapmaz” şeklinde konuştu.