CHP Bolu Milletvekili ve 1.sıra adayı Tanju Özcan, 19 Mayıs'ın kurtuluşun ve kuruluşun ilk adımı olduğunu belirterek, Tıpkı 19 Mayıs gibi 7 Haziran da Türkiye için yeni bir başlangıç olacak. CHP iktidarı ile birlikte herkesin mutlu olduğu bir Türkiye var olacak” dedi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programının hemen sonrasında seçim mesaisine başlayan Özcan, Köroğlu ve Çıkınlar mahallesini ziyaret etti.

BİZ DE BANDIRMA VAPURUNDAYIZ

Kapı kapı gezen ve partisinin seçim vaatlerini bire bir halka anlatan Özcan, Ben de kendimi ‘Bandırma Vapuru'na binmiş gibi hissediyorum. Bir yola çıktık. Daha yaşanabilir bir ülke istiyoruz. Bunun yolu da iktidar olmaktan geçiyor. İktidara giden bu yolda var gücümüzle, yorulmadan çalışıyoruz” diye konuştu.

OYUM SANA HELAL OLSUN

Köroğlu mahallesinde Ayşe Öztürk adlı bir vatandaşın oyunu CHP'ye vereceğini söylemesinin ardından, Oyum sana helal olsun. Meclis'te Bolu'nun sesini senden başka duyuran yok” demesi Özcan'ı mutlu etti. Özcan, bu dönem Meclis'te Bolu'yu iktidar milletvekili olarak temsil etmesi halinde Bolu'nun Türkiye'nin parlayan yıldızı haline geleceğini söyledi. Özcan ve beraberindeki partililer mahallede ev ve esnaf ziyaretleri yaparak çalışmalarına devam ettiler. Haber Merkezi