CHP'de 10 Ağustos seçimlerinin ardından başlayan yönetim tartışması doğrultusunda yapılacağı açıklanan 18. Olağanüstü Kurultay'ın 5-6 Eylül tarihleri arasında ATO Congresium'da gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

Kurultay, ulusalcı kanattan gelen çağrılara kurultay resti” ile yanıt veren Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliği üstlenmesinden bu yana CHP'de ilk kez birden fazla adayın yarışacağı bir başkanlık yarışına sahne olacak. Kılıçdaroğlu'nun ilk resmi rakibinin ise CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce olması bekleniyor.

Bu noktada Bolu Milletvekili Tanju Özcan, kurultay'da Muharrem İnce'nin aday olması durumunda kendisinin Muharrem İnce'yi destekleyeceğini söyledi.

Muharrem İnce'nin genel başkanlığa aday olduğunu ilan etmesinin ardından sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Milletvekili Özcan, Her zaman halkın sesi olan, emekten ve ezilenden yana tavır koyan, TBMM'nin ince adamı, gür sesi; cesur yürek Genel Başkan adayı Sayın Muharrem İnce'ye başarılar diliyorum. Kazanan CHP, kaybeden, iş birlikçi AKP diktatörlüğü olacaktır” ifadelerine yer verdi.