İlçe seçim gezilerine Göynük'te devam eden CHP Bolu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Tanju Özcan, Milletvekili 3.sıra adayı Elfaz Temiz, Göynük ilçe Başkanı ve partililerle Göynük İlçesinde esnafları ziyaret edip kahvehanelerle Göynüklülere seslendi. ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Tanju Özcan yaptığı ziyarette vaatleri tekrarlayarak şunları söyledi; 7 Haziran da geldiğimizde; Göynük için ne yaptık, TBMM kürsüsünde neler söyledik, hangi yasa tekliflerini verdik, Göynük Köyleri için ne yaptık bunları anlattık. Onun dışında Genel Merkezimizin vaatleri vardı. ‘Emekliye 2 maaş ikramiye vereceğiz,Asgari Ücreti 1500 TL yapacağız, Köylümüze ucuz mazot vereceğiz' dedik, şimdi biz, 3 ay önce verdiğimiz bütün sözlerimizin arkasındayız" dedi.

İNSANIMIZIN CEBİ PARA GÖRECEK

Özcan, Bir ek vaadimiz var. Bu çok önemli sizler için. Bolu'nun diğer ilçelerinde de olduğu gibi, Göynük'te de Orman Köylerimiz var. Burada bugün bir vahidi fiyat sistemi var. Bu sistem maalesef köylümüze bir fayda sağlamıyor 10 yıl önce mazot 2 TL. İkenmesela 60TL. ye çekim yaptığımız bölmede bugün 5 TL fiyat arttırmışlar ama mazot fiyatı 2 katına çıkmış. Biz bu sitemi bırakalım.” diyoruz. Her köyden her haneden bir kişiyi Orman Genel Müdürlüğü'nün çalışanı yapacağız. Mevsimlik işçi olmayacak 1500 TL asgari ücret alacak, primleri de devlet tarafından karşılanacak. Yasal süresi dolunca da emekli olacak. Bu vaadi de bizden başka veren yok. Bu sayede Göynük'te binlerce kardeşimiz devlette iş sahibi olacak, bunun sonucunda insanlarımızköylerinden göç etmek zorunda kalmayacak, göç engellenecek. Böylece esnafımızın da yüzü gülecek. İnsanlarımızın cebi para görecek. O yüzden bu vaadimizi her fırsatta anlatmanızı rica ediyorum" dedi.

SAYIN CUMHURBAŞKANINDAN NE İSTİYORUZ?

Özcan, konuşmasına 7 Haziran seçimlerine değinerek şöyle devam etti. Bakın biz bir seçime gidiyoruz. Ama bu yarış objektif şartlarda yapılmıyor. Eşit şartlarda yürümüyor. Neden? Çünkü Siyasete karışmaması gereken Sayın Cumhurbaşkanı siyasete karışıyor taraf oluyor. Bize soruyorlar. Sayın Cumhurbaşkanından ne istiyorsunuz?” Cumhurbaşkanından bir tek şey istiyoruz. Diyoruz ki; Sen Cumhurbaşkanı seçildin, biz seni Cumhurbaşkanımız olarak tanıyoruz. Sen artık partilerin üstündesin. O yüzden karışma! Her partinin başkanı, Milletvekilli Adayı var. Gidelim biz oy isteyelim. Bu işi bize bırak. Sen hepimizin üstünde bir baba gibi, bir abi gibi dur. Hepimizin Cumhurbaşkanı ol.”

GÖYNÜKLÜLERDEN YETKİ VE GÜÇ İSTEDİ

7 Haziran seçimlerinin tekrarlanmasını Sayın Cumhurbaşkanın isteği olduğunu söyleyerek Göynüklülerden yetki ve güç istedi. Tanju Özcan şunları söyledi. Seçimlerin yapılmasını Bir kişi seçim istedi diye seçime gidiyoruz. Yazık günah diyoruz bu ülkenin kaynaklarına.Keşke seçim için harcayacağımıza, emeklimiz, köylümüz için kullansaydık diyoruz. İşte bu yüzden sizden yetki istiyoruz. Güç vermenizi istiyoruz. Ülkemize yakışır bir hükümetin kurulması için katkı vermenizi bekliyorum" dedi. Haber Merkezi