İlçe Kongrelerine devam eden Bolu CHP örgütünde sular durulmuyor. Mudurnu kongresinde konuşan İl Başkanı Kazım Karsu'nun söylemleri karşısında sinirlenen Tanju Özcan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak İl Başkanı Kazım Karsu'nun disipline verilmesini isteyeceğini söyledi.

İlçe kongresinde konuşan CHP İl Başkanı Kazım Karsu, “İçimizde Tayyip Erdoğan var. İçimizdeki bu Tayyip Erdoğan var olduğu sürece ne Mudurnu, ne Mengen, ne Seben rahat eder. İçimizdeki Tayyip Erdoğan'dan kurtulmalıyız. İçimizde ayrıca IŞİD'ciler de var” ifadelerine yer vermişti.

Bu sözlerin Tanju Özcan'ı hedef aldığı tahmin edilirken bu sözler karşısında çok sinirlenen Bolu Milletvekili Tanju Özcan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, "Bolu Chp İl başkanının Mudurnu konuşmasını ibretle basından takip ettim...partide Tayyip Erdoğan var...içimizdeki işidçiler...gibi söylemleri ile ne demek istediğini açıklasın...açıklamazsa kendini müfteri ilan edeceğim...ardından da kendisinin disipline verilmesini isteyeceğim..." paylaşımında bulundu. (Emrah ÖGET)