Taner Yıldız Bolu'nun Gerede ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhuriyet Çay bahçesinde yapılan etkinlikte konuşan Yıldız, ‘Türk milletine ne kadar hizmet etsek de az' diyerek, Bizler lafla değil, sözle değil, boş vaatlerle değil, icraatlarımızla buraya gelmiyorsak. AK Parti'ye oy vermeyin. Ancak bizler icraatlarımızı, yaptıklarımızı, ülkemize, vatanımıza, sizlere hizmet olarak getiriyorsak ki, şu ana kadar da hep böyle yaptık. Oy vermeye devam edin” diye konuştu.

Türk halkının, kimse kimsenin kara,kaşına kara gözüne oy vermediğini kaydeden Yıldız, Verse de, bir defa verir ikinci defa vermez. Bizler doğru şeyler yaptığımız için güçlendik. Her 3 seçmenden 3 tanesinden birinin oyuyla başladık. Her 2 seçmenden birinin oyu ile devam ediyoruz. İnşallah da bu hizmetlerimizi, faaliyetlerimizi, yatırımlarımızı, arttırdıkça Türkiye'de, her 3 seçmenden 2'sinin oyunu almış olacağız” ifadesini kullandı. Şu ana kadar yapılan hizmetlerin az bile olduğuna dikkat çeken Yıldız, Türkiye zenginledikçe, bütün yönleri ile birlikte büyümeyi devam ettirdikçe, her kesin refah seviyesinin artarak devam edeceğini söyledi. Türkiye'de birçok oyunlar oynanıyor” diyen Yıldız, şunları söyledi: Bizim söylediğimiz açık ve seçik bir konu var. Biz sizden oy alırız. Allah'a inanan ve milletine güvenen bir yapı ile beraber yolumuza devam ederiz. Ancak, sizden aldığımız oyları itibarsızlaştırmaya, hükümsüzleştirmeye çalışanlar oldu. Bunların bir kısmı asker elbisesi ile bir kısmı da sivil elbisesi ile yapmaya çalıştılar. Biz buna vesayet diyoruz. Yani sizlerin sandıkta, her birinizin hür tercihi ile birlikte yaptığı oyları tercihleri hükümsüz kılmaya çalışıyorlar Onun yerine onların aklı ermez, biz ancak söylersek olur diyorlar.” Yıldız, yaklaşık 3 ay önce, CHP'li bir milletvekilinin TBMM'ye arabasının bagajından bir koç getirdiğini ve Son 12 yılda vatandaşımız koyun olduğu için AK partiye oy verdi. Bundan sonra koç gibi davranacak bize oy verecek” dediğini anımsatan Yıldız, Vatandaşına hakaret eden bir insan nasıl kalkıp da onun yanına gidip kendisi ile hasbihal edebilir. Biz bunun karşılığında tam tersini söylüyoruz. Bize oy verenler başımız üstüne. AK Partili bütün kardeşlerime ülkeye koymuş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Geleceğimize koymuş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Ama oy vermeyenlere de hizmetimiz devam edecek diyoruz. Biz Türkiye'nin yüzde 50'sinden oy alıp hizmetlerimizi yüzde 50'sine mi götürüyoruz. Hayır, yüzde 100'üne götürüyoruz. Böyle de yapmamız lazım. Ama her doğruyu yaptıkça her hizmeti götürdükçe bütün vatandaşlarımızdan rağbetin arttığını görüyoruz” şeklinde konuştu. Bazı kesimlerin, AK Parti'nin başarılı olmaması için ellerinden geleni yaptığını belirten Yıldız, Son 9 seçimden bu yana 3 yerel 3'ü genel biri de cumhurbaşkanlığı ile beraber 3 referandumun seçim sonuçlarının her birisinden AK Partimiz zaferle ve galibiyetle çıktı. Kendini tamamıyla bütün yönleri ile beraber ifade etmediği halde. Bakın bugün açılışlar toplu olarak yapılıyor. 300 milyon liralık 500 milyon liralık 1 milyar liralık açılışlar toplu halde yapılabiliyor” dedi.

Yıldız, parti olarak başörtüsü ile, imam hatip liselerine ve ilahiyat fakültelerine bile alınmayan kadınların mücadelesini verdiklerini de sözlerine ekleyerek, Parti, kapatmalarından tutun da İmam Hatip'e, teknik üniversiteye demiyorum. İlahiyat Fakültesi ile başörtüsü ile bile giremeyen hanım kardeşlerimizin mücadelesini verdik. Şimdi. Memuriyete de girebiliyorlar millet meclisine de girebiliyorlar. Başörtülü başı açık kim olursa olsun hepsi bizim kardeşimizdir hepsi bizim vatandaşımızdır ayrısı gayrısı yoktur. Onların her birinin faydalandığı yararlandığı yerden diğerleri de yararlanıyor. Biz buna normalleşme diyoruz. Türkiye'nin normalleşmesi için hepimizin gayret göstermesi lazım” şeklinde konuştu. Konuşmasında, vesayet sistemine karşı olarak yaptıkları çalışmaları da anlatan Yıldız, Paraleli ile uğraşıyoruz. Askerden vesayet düzenine koyulan çabalar bugün boşa çıkmıştır. Yargıdan vesayetle ilgili konulan çabalar boşa çıkmıştır. Her birisinde bu ülkenin idaresine konan güçlü irade kendisini göstermiştir” dedi. Biz her zaman vatandaşımıza karşı dürüst ve açık olduk. Ne yapabileceksek onu söyledik” diyen Yıldız, şöyle konuştu: Söylediklerimizi de yapmaya çalıştık. Siz bir gün aldatırsınız iki gün aldatırsınız üçüncü gün ne olacak. Muhalefet partilerine sesleniyorum ne olacak. Sırtında yumurta küfesi olmayanların Türkiye'nin idaresine irade koyma ile alakalı kaygı duymayanların ve Türkiye'nin idaresine gelme ile alakalı kendileri açısından riski olmayanların söyleyeceği boş vaatler olabilir. Oturdukları yerden kaykıldıkları koltuklardan çaylarını kahvelerini içerek bu tür lafları söyleyebilirler. Kimin parasını kime veriyorsun kaynağın ne diye soruyoruz. Kaynak benim diyor. Sen kaynak olsaydın şimdiye kadar böyle olur muydu?” Yıldız, Türkiye'nin 2002 yılından sonra, son 12-13 yıl içinde bir yerde gömü, hazine ya da define bulmadığını ifade ederek, Hayır en önemli kaynağını buldu. Kurucu genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu başbakanımızı buldu. 7 Haziran'da seçim var. İnşallah o seçimlere giderken Nüfus cüzdanınızı, vicdanınızı, durdurulan MİT tırlarını, beddua seanslarını, 17-25 aralık seanslarını, uzuna dam diyenleri, gezi olaylarındaki ihanet odaklarını, Filistinli yetimleri, Suriyeli öksüzleri, mısırlı ihvanları unutmayın” diye belirtti. HABER MERKEZİ