Doğan Haber Ajansı Muhabiri Taner Bayar, düzenlenen görkemli düğün töreniyle evlendi. Taner ve Emine Bayar çifti, takı töreninde bileğine takılan kelepçeyle şok yaşadı. Arkadaşları da mutlu gününü tatlı eziyetlerle süsledi.

Evde kaldığı yönündeki dedikodulara 6 ay önce son vererek nişanlanan Doğan Haber Ajansı Muhabiri Taner Bayar, dün akşam dünya evine girdi. Muhtarın Yeri'nde düzenlenen törene Bolu protokolünün önde gelen birçok ismi, işadamları, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı. Bekarlığa veda etmenin mutluluğunu yaşayan gazeteci, gece boyunca bir hayli yoruldu. Damat gece boyunca mesai arkadaşlarının tatlı eziyetlerine katlanırken, gelin ise kahkahalarla onu izledi.

Kelepçe takıldı, şınav çekti

Takı merasimi sırasında ise ilginç anlar yaşandı. Bolu Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amiri Seyfullah Kılıçoğlu, gelin ve damadı tebrik ettikten sonra ellerinden kelepçeledi. Şaşkına dönen çift, bir süre davetlileri tek elle selamladı. Daha sonra kelepçeler sökülünce gelin ve damat rahat nefes aldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünün ardından damada bir sürpriz de meslektaşları yaptı. Taner Bayar, yıllardır haber için eskittiği hastane yolunda bu kez yere yatıp şınav çekti. Düğün eğlenceli anlarla sona erdi. Haber Merkezi