Dörtdivan'ın tanıtımına katkı sağlayacak Milli Piyango çekilişi pazartesi günü yapılacak. Talih kuşu benim başıma konusun diyorsunuz bu fırsatı kaçırmayın.

Dörtdivan'ın tanıtımına katkı sağlayacak milli piyango çekilişi pazartesi günü yapılacak. Talih kuşu benim başıma konusun diyorsunuz bu fırsatı kaçırmayın. Dörtdivan ilçesinde Milli Piyango çekilişi yapılacak. Talih Kuşu Dörtdivan ilçesinden 29 Haziran 2015 Pazartesi günü akşamı havalanarak, bakalım hangi ile kimin ya da kimlerin başına konacak. Çeşitli etkinliklerin yanı sıra Dörtdivanlılara hediye çekilişi de olacak.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ve Dörtdivan Belediye Başkanlığı iş birliği ile gerçekleştirilecek Milli Piyango çekilişi 29 Haziran 2015 Pazartesi günü Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezinde yapılarak, talih kuşu Dörtdivan'dan uçacak. Dörtdivan'dan uçan talih kuşu hangi ile kimin ya da kimlerin başına konacak. Tabi ki Dörtdivanlılarında talih kuşunun ilçelerine konması ve kendilerini bulma şansı da var. Dörtdivan Belediyesinin katkıları ile 29 Haziran 2015 Pazartesi günü Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan programa Tasavvuf müziği Konseri, semazen gösterisi ve Bay sempatik programa katılacak. Programa katılan tüm izleyiciler arasında çekilecek kura sonucunda da 5 adet 82 ekran LCD televizyon verilecek.

Belediye Kültür Merkezi salonunda hazır bulunan noter ve milli piyango idaresi yetkilileri huzurunda 29 Haziran Milli piyango Çekilişi saat 13.30'da başlayacak. Küçük ikramiyelerin çekilişi saat 15.30'a kadar devam edecek. Daha sonra saat 17.00 de vatandaşlar salona alınmaya başlanacak. Vatandaşlar salona girerken Mili Piyango İdaresi yetkilileri tarafından seyircilere ücretsiz çekiliş bileti verilerek 5 adet 82 Ekran LED TV'nin Numaralı biletleri seyircilere dağıtılacak. Saat 18.00 'de vatandaşların salonu doldurması ile birlikte büyük ikramiye ve amorti çekilişine geçilecek. Akabinde tasavvuf müziği, semazen gösterisiyle program sonlanacak.

Konu ile ilgi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu , Milli Piyangonun 29 Haziran çekilişi ilçemizde yapılacak. Bu çekilişte çeşitli etkinliklerimiz olacak ve Milli Piyango idaresi tarafından yapılacak çekilişle 5 vatandaşımız 82 Ekran LED TV kazanma şansını yakalayacak. Yöresel Kıyafetlerle çekilecek kuraların yanı sıra İlçemizinde tanıtılması sağlanacak. Programın Ramazana gelmesi de bizim şansımız. Program Bay Sempatik'in sunumuyla Tasavvuf müziği Konseri, semazen gösterisi ile gerçekleşecek. Bu çekiliş programından Belediyemize Milli piyango idaresinden gelir sağlanmış olacak. Bu gelirde Dörtdivanlıların hizmetinde kullanılacak. Çekiliş için Milli Piyango İdaresi yetkililerine teşekkür ediyor, Dörtdivan'dan uçan talih kuşunun şans getirmesini diliyorum” dedi. Haber Merkezi