Hacı Emin Efendi Cam öğrencileri, Ramazan ayında ailelerinin katkılarıyla topladıkları bağış zarflarını Türkiye Diyanet Vakfı Gerede Şubesine bağışladılar.

Hacı Emin Efendi Cami İmam Hatibi Coşkun Kısaoğlu ve cami talebeleri, Gerede Müftüsü Hasan İzmirli'yi ziyaret etti. Ziyarette, Hacı Emin Efendi Cami İmam Hatibi Coşkun Kısaoğlu rehberliğinde camide ders yapan öğrenciler, ailelerin katkılarıyla aralarında topladıkları bağış zarlarını Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi'ne takdim etiler.

Gerede Müftüsü Hasan İzmirli, yapılan bağışlar için teşekkür ederek, TDV için çok anlamlı bağış. Allah razı olsun. Vakıfımız, üniversitelerde öğrenim gören başarılı öğrencilere bursu ve eğitim yardımının yanı sıra, yetim, öksüz ve engelli öğrencilere de burs veriyor. Türkiye Diyanet Vakfı'nın kurulduğu günden beri eğitime büyük önem veriyoruz” dedi.

Vakıf olarak milli ve manevi değerlerle sahip gençlerin yetiştiğini görmekten mutlu olduğunu kaydeden İzmirli, Öğrencileri, rahat şekilde öğrenimlerini tamamlamaları için maddi kaynağa ihtiyaç duyuyor. Vakıf olarak eğitim gören talebelere burs veriyoruz. Her yıl burs verdiğimiz öğrenci sayısı artıyor. Yapılan bu bağışlarda Allah'ın izni ile öğrencilere burs olarak dönecek” dedi. Haber Merkezi