Yeni sezon hazırlık kampında bulunarak kendilerine takımda yer arayan Bilal Gülden, Kemal Atıçı, Ogün Aytaç Teknik Direktör Özcan Bizati tarafından düşünülmemesi sonrasında kiralık gitmeleri istenirken bu üç oyuncu başka takımlara gidemeyince U21 takımıyla antrenmanlara başladılar. Kırıkhanspor da kiralık sezon geçiren Gökhan Akıllı ise takım bulamayınca geri dönen oyuncular arasında yer aldı.

Haber; Fahri GÜNDÜZ

Geçtiğimiz sezon kadroda bulunan Bilal Gülden, Oğün Aytaç Yavuz, U21 takımıyla çalışmalara başladılar. Gecen sezon Gölcükspor da kiralık oynayan yeni sezonda takımla birlikte çalışan Kemal Atıçı da kiralık gidemeyince tekrar U21 takımına döndü. Gösterdiği performansla Reha Erginer ile iyi bir grafik çizen Bilal Gülden iyi bir kamp dönemi geçirmesine rağmen Teknik Direktör Özcan Bizati tarafından bu sezon düşünülmedi. Kendisine kulüp bulması söylenen Bilal Gülden hiçbir takıma gitmeyince sözleşmesi devam eden Boluspor' a geri dönerek U21 takımıyla çalışmalara başladı.

Devre arasında büyük umutlarla Belçika dan transfer edilerek kadroya katılan Oğün Aytaç Yavuz ise kamp dönemi sonrası Özcan Bizati tarafından kiraya gönderilmesi söylenmişti. Transfer sezonunun bitmesine rağmen hiçbir takıma gidemeyen Oğün Aytaç ise U21 takımla çalışmalara başlayıp antrenmanlarına devam ediyor. Bir diğer oyuncu Kemal Atıçı Gölcükspor ile kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından diğer oyuncular gibi kamp devresinde takımdaki yerini almasının ardından onunda A takımda düşünülmemesi sonrası kiraya gitmesi söylenmişti. Kemal Atıçı da takım bulamayınca U21 takımına geri dönüp antrenmanlarına başladı.

Kırıkhanspor da kiralık oynayan Gökhan Akıllı ise yeni sezon için takım bulamayınca geri dönerek U21 takımıyla antrenmanlara başlayan oyuncular kervanına girdi.