Transferde Boluspor yönetimi PTT birinci ligin tecrübeli orta sahası için nabız yoklayaçak şuana kadar sır verip ser vermeyen kırmızı beyazlı yönetim teknik direktörü açıkalmazken bazı oyuncular konusundada çalışma yaptığı gelen haberler arasında. Samsunspor ile 2 sezondur final oynayan Taha Yalcıner için nabız yoklamaya hazırlanan yönetim tecrübeli oyuncuyu Boluspor'a kazandırmak istiyor.

Boluspor yönetimi transfer için ser verip sır vermezken gündemine Samsunspor ile 2 sezondıur final oynayan Taha Yalçıner için nabız yoklayacak. Kadrosuna şuna kadar Tuzlaspor dan stoper Yusuf Orhan ile anlaşan kırmızı beyazlı yönetim şuana kadar teknik Direktörünü açıklamazken oyuncular konusunda da nabız yokluyor. Kırmızı beyazlı yönetim Samsunspor da iki sezondur final oynayan Taha Yalcıner'i kadroya katmak isitor.

Bu sezon Samsunspor da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekip Play Off oynamasında büyük bir katkı sağlayan tecrübeli orta saha Taha yalcıner Kırmızı beyazlı forma ile lig de 31'i lig 3 Play Off 2 kupa maçıyla toplamda 36 karşılaşmada takımı adına sahaya çıktı. Taha Yalcıner 2963 dakika sahada kaldı. PTT birinci lig de 5 gol atan tecrübeli oyuncu dikkatleri üzerine çekiyor.

Kulübü ile 2016 yılına kadar sözleşmesi buluna Taha Yalcıner Samsunspor dan ayrılıp ayrılmayacağı bilinmezken boluspor2lu yöneticiler oyuncuyu ayrılması durumunda Boluspor için transfer teklifini de yapacakları gelen haberler arasında yer alıyor.

Fenerbehçe alt yapısında yetiştikten sonra Karşıyaka, sırasıyla Adana Demirspor, Samsunspor formalarını giydi. Haber Merkezi