İki taban birliğine şimdiden aday olmayı düşünen iki emektar, çalışmalarına hız verdi. Akşamları oynanan Vetaranlar turnuvasında bir araya gelen Ahmet Bilgi ile İrfan Ulusan durum değerlendirmeleri yaparken, her ikisinin de başkan adayı olup olmayacağı da gündemi meşgul etmeye başladı.
İrfan Ulusan TÜFAD'a aday
Temmuz ayından yapılacak TÜFAD kongresi şimdiden ses getirmeye başladı. Mevcut Başkan Çetiner Erdoğan'ın yönetiminde bulunan İrfan Ulusan, kendisini TÜFAD başkanlığına hazırlıyor.
Kurulduğu günden beri Bolu TÜFAD yönetiminde çeşitli görevlerde bulunan İrfan Ulusan, temmuz ayında yapılacak olağan kongre de başkan adayı olup antrenör arkadaşlarından oy istemeye hazırlanıyor. Bolu TÜFAD'da 107 antrenör secimde oy kullanmaya hazırlanırken, şimdiden de seçim heyecanı yaşanmaya başlandı. Mevcut Başkan Cetiner Erdoğan başkanlık için devam edip etmeyeceği ve Temmuz ayında yapılacak seçimlerde tekrar aday olup olmayacağı da merak ediliyor.
Bolu TÜFAD'da şuan halen genel sekreterlik görevini sürdüren Ulusan, adaylığını onaylarken genç ve dinamik bir yönetimle yönetime talip olduklarını kamuoyuna deklare etti.
ASKF'de Ahmet Bilgi sesleri
Antrenörler derneğinin ardından Bolu A.S.K.F Konfederasyonu da Eylül adayında bir kongre yapacak. Şuan görevde bulunan Naci Parlak yönetim kurulu arkadaşlarından biri çıkarsa görevi bırakmaya hazırlanırken, kamuoyunda da Ahmet Bilgi'nin aday olacağı söyleniyor. ASKF başkanlığı için Naci Parlak bırakırsa içimizden biri çıkar diyen Ahmet Bilgi, Ben olurum, Zeki başkan olur. Onu bilemiyorum ama şuan mevcut bir başkanımız var. Onun için Naci Parlak başkanın kararı önemli. Başkan adayı çıkarmamız o kadar zor değil. Başkanımız aday değilse, bize de görev düşüyorsa en iyi olanı düşünürüz. Onun için Zeki Gökmen arkadaşımız ve benim isimlerim geçiyor. Bunu ilerleyen günler belirler” diyerek başkanlık içinde acık kapı bıraktı.