Tabaklar mahallesi Cumhuriyet caddesi Mudurnu kavşağının olduğu bölgede vatandaşın yol kenarında unuttuğu çanta tüm polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis ekipleri bomba olma ihtimaline karşın yoğun güvenlik önlemleri alırken Düzce'den bomba imha uzmanı çağırıldı.

HABER: EMRAH ÖGET

Polis ekipleri bir süre Tabaklar mahallesi Cumhuriyet caddesini ulaşıma kapattı. Bolu'da görevli bomba imha uzmanı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin Göynük'e ziyareti nedeniyle Göynük'te görevli olduğu için Düzce'den Bomba İmha Uzmanı çağırıldı.



Düzce'den gelen bomba imha uzmanı özel kıyafetleri ile şüpheli çantayı yolun ortasına kadar çekti ve fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı.

Şüpheli çantadan beklenildiği gibi kıyafetler çıkarken tam da bu sırada çantanın sahibi olay yerine geldi. Mudurnu'dan Bolu'ya hastaneye geldiğini ifade eden M.K. çantanın kendisine ait olduğunu söyledi. Çantasını unutarak tüm polis ekiplerini harekete geçiren M.K. eşyalarını toplayarak, polis ekiplerine ifade verdi.