Süper lig takımları Emre Kılınç'ı transfer etmek için sıraya girdi. 2015-2016 futbol sezonunda transferin gözdesi olan Emre Kılınç için transfer görüşmeleri gizli kapılar ardından yapılmaya devam ediyor. Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Başakşehir, Kayserispor ve Antalyaspor takımları Emre Kılınç'ı transfer etmek için Bolusporlu yöneticiler ile görüşmelerini sürdürüyor. Genç oyuncunun önümüzdeki hafta yeni takımının belli olması bekleniyor.

Boluspor'un genç yıldızı Emre Kılınç'a Süper ligden birçok takım teklif yaptı. Kırmızı beyazlılar ile sözleşmesi devam eden Emre Kılınç için son kararı Bolusporlu yöneticiler verecek. Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Başakşehir, Kayserispor ve Antalyaspor Emre Kılınç'ı transfer etmek için kırmızı beyazlılara teklifleri sundu. Telifleri değerlendirmeye alan Boluspor transfer komitesi ve Başkan Savaş Abak, Boluspor'un menfaatleri doğrultusunda Emre Kılınç'ı hangi kulübe satacaklarının kararını verecek.

Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı'nın da genç oyuncu için nabız yokladığı haberler arasında yer alıyor. Transferin gözdesi olan Emre Kılınç, bu sezon büyük olasılıkla Süper Lig takımlarından bir tanesinin formasını terletecek. İki sezondur birçok takımla ismi anılan Emre Kılınç'ın geçen sezonlarda Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Bursaspor, Gençlerbirliği takımları ile ismi anılmış, ancak genç oyuncu Boluspor'da kalmıştı.

Geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş'ın ısrarcı olduğu birçok kez konuşulsa da Boluspor kulübü devre arasında istediği parayı alamamasından dolayı Emre Kılınç'ı bırakmamıştı.

Boluspor'da bu sezon tamamen zirve yapan attığı goller ve kazandırdığı maçlarla yıldızlaşan Emre Kılınç'a bir çok Süper lig takımının yanı sıra Abdullah Avcı'nın teknik direktörlüğünü yaptığı İstanbul Başakşehirspor kulübünün talip olduğu ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Ligin ikinci yarısında Başakşehirspor kulübü teknik sorumlusu Abdullah Avcı, Emre Kılınç'ı yakından takip ettirmiş Boluspor'un oynadığı maçlara özel bir ekip göndermişti.. Genç oyuncunun önümüzdeki sene hangi takımın formasını giyeceği belli olmazken, kırmızı beyazlılar Emre Kılıç'a gelen teflikleri bir bir değerlendirmeye aldı. Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Başakşehir, Kayserispor ve Antalyaspor takımlarının gözdesi olan Emre Kılınç'ın önümüzdeki günlerde yeni takımının belli olması bekleniyor. Haber Merkezi