Türkiye Hokey Federasyonu 2013 faaliyet takviminde yer alan, Türkiye Salon Hokeyi Süper Ligi 2. etap müsabakaları 30 Ocak – 07 Şubat 2013 tarihleri arasında Mengen'de yapılmaya devam ediliyor. 30 Ocak – 04 Şubat arasında erkekler, 04 – 07 Şubat tarihleri arasında ise bayanlar müsabakalarına Mengen Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Teknik toplantı ile başlayan organizasyonda 10 erkek, 8 bayan takımı mücadele edecek.
Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Emre Aydemir, Türkiye Hokey Federasyonu yetkilileri, Türkiye Hokey Federasyonu Bolu Temsilcisi Fatma Eroğlu ile kulüp idareci ve antrenörlerinin katılımıyla gerçekleştirilen teknik toplantıda; organizasyonun Mengen'de yapılması konusunda duyulan memnuniyet dile getirildi. Katılımcı kafileler konaklamalarını Mengen Aşçılar Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde yapıyor. Erkek ve bayanlarda Bolu'yu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Kulübü'nün temsil ediyor.
Müsabakaların ödül töreni ise erkeklerde 03 Şubat 2013 Pazar günü saat 15:00 da, bayanlarda ise 07 Şubat 2013 Perşembe günü yapılacak.