Ligde her geçen hafta rakiplerine karşı kendine özgü istediği oyunu oynamaya başlayan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız, ligin 9.haftasında sahasında konuk ettiği Kazan Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek, play-off yolunda önemli bir engeli daha aştı.

Türkiye Voleybol Bayanlar 2.Ligi B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız hafta sonu 17 Temmuz Spor Salonu'nda ligde orta sıralarda bulunan Kazan Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Geçen hafta deplasmanda Bartın Polisgücü ile karşılaşan ve 2-1 mağlup olmasına rağmen muhteşem bir geri dönüş yaparak sahadan 3-2 galip ayrılan Bolu'nun Sultanları kendi sahasında Kazan Belediyespor karşısında net bir galibiyet alarak puan kaybetmedi. Takımımız çok rahat oynadığı ilk seti 25-10 alarak maçta 1-0 öne geçti. Kıyasıya mücadeleye sahne olan ikinci seti rakip takım Kazan Belediyespor 25-22 alınca maça denge geldi 1-1. Üçüncü sette ciddiyeti elden bırakmayan takımımız 25-13'lük skorla yeniden öne geçti 2-1. Dördüncü seti de 25-13 alan temsilcimiz maçtan 3-1 galip ayrılarak play-off yolunda önemli bir engeli daha aştı. 9 maçta 7 galibiyet 2 mağlubiyet alan Bolu Belediyespor bayan voleybol takımımız topladığı 19 puanla ligde 4.sıradaki yerini korudu.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız 28.11.2015 Cumartesi günü deplasmanda İBA Kimya Ted Kolejliler ile karşı karşıya gelecek. (Haber Merkezi)