Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor, ligin 17.haftasında sahasında konuk ettiği Pursaklar Voleybol İhtisasspor'u 3-0 yendi.

Sezon başında koyduğu 1.Lig hedefiyle ligde şuanda ikinci sırada bulunan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ligin 17.haftasında sahasında konuk ettiği Pursaklar Voleybol İhtisasspor takımı 3-0 mağlup etti.

17 Temmuz spor salonunda oynanan karşılaşmayı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman, Basketbol Şubesi Başkanı Murat Semercioğlu, Yönetim kurulu üyesi Burak Balaban ve birçok sporsever izledi.

Konuk takım Pursaklar Voleybol İhtisas takımı için büyük önem taşıyan maça her iki takımda istekli ve arzulu başladı. Başa baş giden maçın ilk teknik molasına yeşil-beyazlılar, temsilcimiz Bolu Belediyespor 8-6 önde girdi. Molanın ardından toparlanan Pursaklar Voleybol İhtisas takımı aldığı sayılarla bir anda önce geçerken, yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında pes etmeyerek aradaki farkı kapatarak ikinci teknik molaya da 16-13 önde girdi. Bu setin son bölümünde rakibine sadece 1 sayı veren Bolu Belediyespor maçın ilk setini 25-14 kazanarak 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci setine iyi başlayan konuk takım Pursaklar Voleybol İhtisas, iyi savunma yaparak ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Molanın ardından etkili oyununu sürdüren konuk takım Bolu Belediyespor'a yaptığı bloklarla sayı vermedi. Blokları geçmekte zorlanan yeşil-beyazlılar ikinci teknik molaya da 16-15 geride girdi. Bu setin son bölümünde ise nefesler tutulurken, Pursaklar Voleybol İhtisas takımı kazandım dediği seti, Bolu Belediyespor'un tecrübeli hocası Gökhan Çokşen'in yaptığı oyuncu değişiklikleriyle kaybetti. Seti 21-17'den geriden gelip 25-21 kazanan yeşil-beyazlılar rakibi karşısında skoru 2-0 yaptı.

Karşılaşmanın son setinde ise Bolu Belediyespor, 2-0'ın verdiği avantaj ile rakibi karşısında etkili oyununu sürdürdü. Yeşil-beyazlılar, bu setin ilk teknik molasına da 8-5 önde girdi. Molanın ardından rakibini yaptığı bloklarla durduran ve maçı bir an olsun bırakmayan Bolu Belediyespor, ikinci teknik molaya da 16-10 önde girdi. Bu setin son bölümünde ise rakibine sadece 4 sayı veren yeşil-beyazlılar bu seti de 25-14 kazanarak skoru 3-0 yaptı ve maçı da 3-0 kazanarak salondan 3 puanla ayrıldı.

Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor, ligin 18.haftasında 21 Şubat Cumartesi günü sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Haber Merkezi