Bu sezon Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımına hafta sonu oynadığı Kazan Belediyespor karşılaşması öncesinde Asya Lokantası sahibi Özcan Özdemir ve Ercan Özdemir tarafından sabah kahvaltısı verildi.

Haber Merkezi

Bu sene yaptığı transferle şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan Bolu Belediyespor'a Asya Lokantası'ndan kahvaltı jesti. Ligde başarılı grafiğini sürdüren ve Play-Off gurbunda mücadele etmeye hazırlanan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Asya Lokantası'nda sabah kahvaltısında bir araya geldi. Asya Lokantası'nda organize edilen kahvaltıya Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı antrenörü Gökhan Çokşen, takım menajeri Behçet Erdoğan, Asya Lokantası sahibi Özcan Özdemir, Ercan Özdemir ve takım oyuncuları katıldı.

“ASYA LOKANTASI'NA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Asya Lokantası tarafından organize edilen kahvaltıdan sonra açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı antrenörü Gökhan Çokşen, Öncelikle bizi burada ağırlayan ve ligin son maçı öncesi kahvaltı organizasyonunu düzenleyen Asya Lokantası'na çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar. Bizim için iyi odu. Ligin son maçı Bolu'da oynayacağımız son maç ilk etabı kapatıp ondan sonra play-off'a hazırlanacağız. İnşallah hayırlısı olur. Kazan Belediyespor maçımız var. Bizim herhangi bir şekilde derecemizi etkileyen bir maç değil. Kazan Belediyesi'nin ilk 4'e girip giremeyeceğinin belli olacağı bir maç. Bizim açımızdan çok bir şey ifade etmiyor. Biz çıkıp kendi oyunumuzu oynayıp, ligin son maçını da kazanarak Bolu'da sezonu kapatmak istiyoruz” dedi.

“1'İNCİ LİGE ÇIKMAK İÇİN MÜCADELE VERİYORLAR”

Asya Lokantası sahibi Ercan Özdemir ise, Bolu'nun Bolu Belediyespor Voleybol takımına kahvaltı verdik. Play-off'ları garantileyen Bolu Belediyespor takımı, gerçekten Bolumuza voleybol anlamında ivme kazandırmıştır. Onlar küçük şehrin büyük voleybol takımını kurmak için mücadele veriyorlar. 1'inci lige çıkmak için de mücadele veriyorlar. İnşallah play-off'larda başarılı olarak 1'inci lige çıkarlar. Bolu'yu en iyi şekilde temsil ederler” ifadelerini kullandı.