Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı yeni sezon hazırlıkları öncesi hafta sonu Muhtarın Yeri'nde düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi. Muhtarın Yeri sahibi Ali Turan tarafından organize edilen kahvaltıya oyuncular ve teknik heyet tam kadro katıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı destek giderek artıyor. 2014-2015 sezonunda 1.Ligi hedefleyen filenin sultanlarına Muhtarın Yeri sahibi Ali Turan tarafından sabah kahvaltısı verildi. Hafta sonu Muhtarın yerinde düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya gelen yeşil-beyazlı oyuncular ve teknik heyet Ali Turan tarafından organize edilen kahvaltıda moral depoladı.

ÇORBADA BİZİM DE TUZUMUZ OLSUN

Muhtarın Yeri Sahibi Ali Turan, filenin sultanlarına verdiği kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada Yeni sezon öncesi sultanlarımızın çorbasında bizimde tuzumuz olsun istedik ve bugün böyle bir organizasyon yaptık. Sağ olsunlar bizleri kırmayarak davetimize geldiler. Öncelikle ben Bolu Belediyespor'a yeni sezonda başarılar diliyorum. İnşallah hedefledikleri 1.Lige bu sene çıkarlar” diye konuştu.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Menajeri Behçet Erdoğan ise, Muhtarın Yeri Sahibi Ali Turan'a vermiş olduğu kahvaltıdan dolayı teşekkür etti.