Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı yenilenen kadrosuyla yeni sezon öncesinde hazırlıklarını 17 Temmuz Spor Salonu'nda sürdürüyor. Kadrosunu neredeyse tamamen değiştiren Bolu Belediyespor voleybol takımı Cumartesi günü başlayacak olan Türkiye Kupası için Cuma günü yola çıkıyor.
Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı yarın başlayacak olan Türkiye Kupası ve ay sonunda start alacak olan lig öncesinde kadroda büyük bir revizyona gitti. Ekibimiz yeni sezon öncesi tam 8 oyuncuyu kadrosuna kattı. Yapılan transferlerden en dikkat çeken isim Esra Köksalan oldu. Takım kaptanlığına getirilen Köksalan'ın 1.ligde Enka, 75.Yıl formalarını giydiği ve 25 kez de Yıldız ve Genç Milli takımlarda oynadığı öğrenildi. Temsilcimiz Çiğdem Bozkurt, Çiğdem Çarkalı, Zühal Ünlü, Kübra Kaya, Gizem Çağlayan, Damla Bubik, Serpil Tek ile sözleşme imzaladı. Eski kadrodan yalnızca Gizem Erdoğan'ın kadroda tutan Bolu Belediyespor 2 oyuncuyu daha kadrosuna katmak için çalışmaları başlattı.
Kupada tecrübe, ligde play-off
Takımla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Bolu Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Behçet Erdoğan, Yarın başlayacak olan kupada kendimizden daha üst seviyede takımlarla karşılayacağız. Rakiplerimizden Bursa Belediye 1.ligde oynuyor. Ankara Karayolları ve Çanakkale Belediye takımları ise 2.ligde mücadele ediyorlar. Genç bir takım oluşturduk. Amacımız tecrübe kazanmak. Uyumlu bir ekip olduk. Takımımıza 2 takviye daha yapacağız. Görüşmelerimiz sürüyor. Bolu Belediyespor adına daha üst seviyelere çıkmak hedefimiz. Ligde ilk 4 takım arasına girip play-off oynamak istiyoruz. Takımımıza desteklerinden dolayı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kulüp Başkanımız Basri Gökdemir ve Başkan Yardımcımız Naim Ayan'a çok teşekkür ediyoruz. Takımımızın antrenörlüğünü Hamit Özdamar, Yardımcı Antrenörlüğü ise Özgür Emek Altun yapmaktadır” dedi.