Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor takımımız ligin 6.haftasında deplasmanda oynadığı maçta grup lideri Güç Koleji Pursaklar takımını 3-2 yendi.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız ligin 6.haftasında hafta sonu deplasmanda grup lideri Güç Koleji Pursaklar ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar büyük heyecana sahne olan mücadelede pes etmeyen Bolu'nun Sultanları güçlü rakibini iki kez geriye düştüğü maçta 3-2 yendi. Maçın ilk setini 25-22 kaybeden takımımız, maçın ikinci setine iyi başlayan taraf olurken ve bu seti 25-15 farklı kazanan taraf oldu. (1-1) Maçın üçüncü setinde rakibin bloklarını geçmekte zorlanan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımımız maçın üçüncü setini de rakibi Güç Koleji Pursaklar'a 25-14 kaybetti. (2-1) Karşılaşmanın dördüncü setine her iki takımda iyi başlarken, başa baş giden setin son bölümlerinde oyuna ağırlığını koyan bayan voleybol takımımız bu seti 25-23 kazanarak skoru (2-2)'ye getirerek maçı taybrek setine götürdü. Taybrek setine iyi başlayan taraf olan Bolu Belediyespor, rakibini arka arkaya aldığı sayılarla oyundan düşürerek bu setide 15-8 kazanarak maçı 3-2 kazandı ve grup lideri namaglûp olan Güç Koleji Pursaklar takımını evinde mağlup etti.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız 10.11.2015 Salı günü saat 15:00'de 17 Temmuz Spor salonunda Ordu Telekom ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu maç öncesi yeşil-beyazlı oyuncular Bolulu sporseverden destek bekliyor.

SALON: Ankara Pursaklar

BOLU BELEDİYESPOR: Gizem, Hamiyet, Ege Sena, Meral, Anastasia, Esra (K), Rabia, Litovchenko, Ecem, Fulden, Neslihan (L), Seval (L)

ANTRENÖRLER: İsmail Yengil, Behçet Erdoğan, Tayfun UrluoğluHaber Merkezi