SULTANLAR KANAT ÇIRPMAYA DEVAM EDİYOR;

BOLU BELEDİYESPOR:3 BARTIN POLİSGÜCÜ:0

Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubu'nda mücadele eden Bolu Belediyespor Voleybol takımımız, 17 Temmuz Spor Salonu'nda Bartın Polisgücü'nü konuk etti. Yeşil beyazlılar, zorlu rakibini 3-0 yenerek 8'de 8 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Haber Merkezi

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ligin 8.haftasında sahasında Bartın Polisgücü ile karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar zorlu karşılaşmayı 3-0 kazanarak, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu. Karşılaşmayı Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Basri Gökdemir, Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman, Basketbol Şube Başkanı Murat Semercioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Balaban, İlker Aktaş ve Bolulu iş adamı Abdullah Alemdar izledi.

Maça iyi başlayan taraf Bolu Belediyespor oldu. Bolu Belediyespor, maçın ilk teknik molasına da 8-3 önde girdi. Mola sonrasında Bolu Belediyespor üstünlüğünü etkili hücumlarla sürdürdü. Karşılıklı sayılarla birlikte yeşil beyazlılar, mola öncesinde 14-9 ile farkı korumayı başardı. Bolu Belediyespor, 2.teknik molaya 16-10 önde girdi. Yeşil beyazlılar, 2.moladan sonra da rakibine şans tanımadı. 20-11'i bulan Bolu Belediyespor seti kazanma adına büyük avantaj yakaladı. Son bölüme 22-13 önde giren yeşil beyazlılar, seti 25-16 alarak setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sete de Bolu Belediyespor iyi başladı. 5-2'yi bulan yeşil beyazlılar rakibinin basit hatalarından da yararlanarak ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Moladan sonra da Bolu Belediyespor etkili oyununu sürdürdü. Yeşil beyazlılar, 2.mola öncesinde farkı korudu. Bolu Belediyespor farkı açınca oyuncu değişikliklerine gitti. Bolu Belediyespor, 2'inci teknik molaya 16-9 önde girdi. Mola sonrası yeşil beyazlılar, farkı açmaya başladı. 20-12'yi bulan Bolu Belediyespor seti kazanma adına çok büyük bir avantaj yakaladı. Konuk ekip bu bölümde oyundan iyice düştü. 23-13'lük üstünlük sonrası Bolu Belediyespor bu seti de 25-13 aldı ve setlerde durumu 2-0'a getirdi.

Üçüncü sete konuk ekip 3-1'lik üstünlükle başladı. Oyunu bırakmayan Bolu Belediyespor eşitliği çabuk yakaladı. Yeşil beyazlılar, öne geçen taraf oldu. İlk teknik molaya toparlanan konuk ekip 8-7 önde giren oldu. Mola sonrası Bolu Belediyespor, 10-8 öne geçmeyi başardı. Konuk ekip oyundan düşmeye başlayınca yeşil beyazlılar, farkı açmaya başladı. Bolu Belediyespor 2'inci teknik molaya da 16-8 önde girdi. Yeşil beyazlılar, setin son anlarına 18-10 önde girerek büyük avantaj yakaladı. 22-14 ile üstünlüğünü koruyan Bolu Belediyespor seti 25-15 maçı da 3-0 kazandı. Bu sonuçla ligde 8'de 8 yapan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı liderliğini sürdürdü.

SALON: 17 Temmuz

BOLU BELEDİYESPOR: Ceren, Neslihan, Aliona, Duygu, Ayşe, Bahar, Deniz (K), Gökçe, Buse, Ecem, Kübra, Irmak (L)

ANTRENÖR: Gökhan Çokşen

BARTIN POLİSGÜCÜ: Serpil, Burçe, Boyana, Begüm, Sultan (K), Rüya, Kübra, Gizem, Damla (L)

ANTRENÖR: Emre Yıldız

SETLER: 25-16, 25-13, 25-15