Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubunda mücadele eden Bayan Voleybol Takımımız ligin 12. haftasında deplasmanda Gümüşhane Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Takımımız adına büyük önem arz eden maçta Bolu'nun Sultanları rakibi 3-0'lık net skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Geçtiğimiz hafta sahasında hiç ummadığı bir yenilgi alarak grubunda sıralamada 5.sıraya gerileyen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız, ligin 12.haftasında deplasmanda Gümüşhane Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maça etkili servis atışları ile başlayan takımımız, ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Molanın ardından etkili oyununu sürdüren Bolu'nun Sultanları ikinci teknik molayı da 16-9 önde kapattı. Bu setin son bölümünde bir anda oyundan düşen takımımız rakibine servis karşılamaktan sayılar verse de seti 25-15 alarak 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci setine 1-0'ın verdiği rahatlıkla başlayan filenin sultanları smaçör Esra ve Elena ile aldığı sayılarla bu setide maçın ilk seti gibi 25-15 alarak 2-0 öne geçti. Maçın son setinde oyundan iyice düşen ev sahibi Gümüşhane Belediyespor, bloklarımızı geçmekte zorlandı. İlk teknik molayı 8-5 önde kapatan Bolu Beleidyespor, ikinci teknik molaya da 16-9 önde girdi. Maç setinin son bölümünde ise servise geçen tecrübeli smaçör Elena smaç servis atarak arka arkaya aldığı sayılar seti 25-9 kazanmamıza neden oldu ve takımımız bu setin sonucunda salondan 3-0 galip ayrıldı.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız ilk devrenin son maçında 19 Aralık Cumartesi günü saat 15:00'de 17 Temmuz Spor salonunda Sakarya Hendek takımı ile karşı karşıya gelecek. Haber Merkezi