Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı Bursa'da oynanan play-off yarı final maçlarında ilk iki günkü maçını kazanarak adını finale yazdırırken, turnuvanın son liderlik maçında Salihli Belediyespor ile Cengiz Göllü Spor salonunda karşı karşıya geldi. Finale yükselmenin rahatlığı ile maça başlayan yeşil-beyazlılar rakibi karşısında istediklerini yapsa da salondan 3-0 yenik ayrıldı.

Haber Merkezi

Bolu Belediyespor, Cuma günü oynadığı maç ile finallere gitmeyi ilk garantileyen takım olurken, play-off yarı final maçlarının son gününde Salihli Belediyespor ile liderlik maçına çıktı. Finallere yükselmeyi garantileyen ilk takım ve lider olarak sahaya çıkan yeşil-beyazlılar, liderlik maçında rakibi Salihli Belediyespor'a 3-0 yenildi.

Cengiz Göllü spor salonunda oynanan karşılaşmayı Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Basri Gökdemir, Bolu Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman, Eski Bolu Vali Yardımcısı ve Bursa Vali Yardımcısı Cemal Özsoy, Yönetim Kurulu üyesi Naim Ayhan ve Burak Balaban izledi. Hedefinden hiçbir zaman şaşmayan Bolu Belediyespor, büyük ihtimal önümüzdeki hafta İstanbul'da oynanacak olan final maçlarında Bolulu sporseverlerden destek bekliyor.

FİNALDEYİZ

Bayanlar 2. Ligi Play-Off Yarı Final maçları Cumartesi günü oynanan maçlarla tamamladı. A Grubunda günün ikinci maçında liderlik için Bolu Belediyespor, Salihli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk setine iyi başlamasına rağmen, daha sonra rakibini durdurmakta zorlanan yeşil-beyazlılar ilk seti 25-11 kaybetti. Karşılaşmanın ikinci setine yine iyi başlayan taraf yeşil-beyazlılar oldu. İlk ve ikinci teknik molaya önde giren yeşil-beyazlılar, bir anlık konsantre eksikliğinden sonra rakibinin servislerinde manşet almakta geç kalınca ikinci seti de 25-17 kaybetti ve Salihli Belediyespor skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın son setine de iyi başlayan ve kafa kafaya giden maçta Ecem ve Deniz ile kapatan Bolu Belediyespor kazandığım dediği seti bir anlık hata ile 26-24 kaybederek salondan 3-0 mağlup ayrıldı. Liderlik maçında rakibine yenilen Bolu Belediyespor, yarı finalleri 2.sırada 6 puan ile tamamlayarak adını finallere yazdırdı.

GELECEĞİN SULTANLARI BURSA'DAYDI

Geçtiğimiz sezon Bolu'yu 3.ligde temsil eden İnkılap İlköğretim Okulu Bayan Voleybol takımını bünyesine katarak geleceğin voleybolcularını ve alt yapısını kurmayı hedefleyen Bolu Belediyespor Yönetim Kurulu, genç voleybolcuları Bursa'ya getirerek Bursa'da 3 gün süren Bayanlar 2. Ligi Play-Off Yarı Final maçlarında geleceğin voleybolcularına yarı final heyecanını yaşattı. Genç Yıldız Voleybolcular 3 gün süren turnuvada her maçta Cengiz Göllü spor salonuna giderek ablalarını yalnız bırakmadı.

ARSLANATA'DA KAFİLEYE EŞLİK ETTİ

Bursa'da 3 gün süren Bayanlar 2. Ligi Play-Off Yarı Final maçlarına Bolu Voleybol Ulusal Hakemlerinden Murat Arslanata, Bolu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu davetlisi olarak Bursa'da yeşil-beyazlı kafileye eşlik etti.