Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız ligin 8.haftasında deplasmanda Bartın Polisgücü Takımı ile karşı karşıya geldik. Oldukça zorlu geçen mücadele takımımız taybrek setini 15-11 kazanarak salondan 3-2 galibiyetle ayrıldı.

Hafta içi sahasında oynadığı Ordu Telekom maçı sonrası Cumartesi günü deplasmanda ligin güçlü rakiplerinden Bartın Polisgücü'ne konuk olan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımız, 2-1 geriye düştüğü maçı taybrek setini de kazanarak salondan 3-2 galip ayrıldı. Maça iyi başlayan filenin sultanları ilk seti 25-13 kazanarak, 1-0 öne geçti. Ne olduysa bundan sonra olurken sahibi takım servisten kazandığı sayılarla ikinci seti 25-12 kaybetti ve skor 1-1 oldu. Maçın üçüncü setine de tutuk başlayan ve manşet karşılaşmakta zorlanan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımımız bu setide 25-20 kaybetti ve maçta 2-1 geriye düştü. Karşılaşmanın dördüncü setine iyi başlayan takımımız bu seti 25-19 kazanarak skoru 2-2'ye getirdi maçı taybrek setine taşıdı. Maçın 5.seti olan taybrek setine takımımız başlarken, arka arkaya servisten aldığı sayılarla öne geçti ve rakibi olan Bartın Polisgücü mola alarak takımımızı oyundan düşürmeye çalışsa da başarılı olamadı. Taybrek setini 15-11 kazanan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız salondan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Bayan Voleybol Takımımız ligin 9.haftasında 21.11.2015 Cumartesi günü saat 15:00'de 17 Temmuz Spor salonunda Kazan Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.