Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Seben'e meslek yüksekokul açılması için YÖK başta olmak üzere AİBÜ yönetimi ve İzzet Baysal Vakfı üzerinden yürüttüğü çalışmaları sıklaştırdı. AKp teşkilatları üzerinde de baskı uygulayan Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ son olarak İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal'ı İstanbul'da ziyaret ederek, Vakfın Seben için bütçe ayırmasını rica etti.
Verdiği göçler nedeniyle nüfus azalması yaşayan Seben, gözünü Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne dikti. Özellikle Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, emin adımlarla bir süredir gerçekleştirdiği görüşmelerini son zamanlarda sıklaştırdı.
Meslek Yüksekokullları ilçeleri hareketlendiriyor!
Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin Bolu merkez başta olmak üzere Gerede, Yeniçağa, Mengen ve Mudurnu ilçelerinde Meslek Yüksekokullarıyla eğitim öğretime devam ediyor. İlçelerde sosyal yaşamı da hareketlendiren meslek yüksekokulları Seben, Kıbrıscık, Dörtdivan ve Göynük'de yok.
Seben Yüksekokulun peşine düştü
Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, bir süredir toplantılarda dile getirdiği meslek yüksekokulu talebini artık yüksek sesle de dile getirmeye başladı. AKP teşkilatlarının da desteğini arkasına alan Başkan Özbağ, YÖK, AİBÜ yönetimi ve İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet baysal'ı da sık sık ziyaret ederek Seben'e destek istiyor.
Özbağ, Ahmet Baysal'la buluştu!
Son olarak Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Seben Kaymakamı Alper Balcı ile birlikte İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal'ı, Vakfın Karaköy'de ki merkezinde ziyaret etti. Süleyman Özbağ, İzzet Baysal Vakfı olarak da öğrencilerin eğitim öğretim göreceği eğitim binaları için destek istedi.