Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başarılı belediye başkanı, yayımladığı mesajında çalışan gazetecilerin gününü kutladı ve basın mensuplarının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu kaydetti.

Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Bolu'da görev yapan gazetecilerin gününü kutladı.Mesajında basının, demokrasinin olmazsa olmaz ayaklarından bir tanesi olduğunu kaydeden Özbağ, Bu önemli görevi yerine getiren gazeteciler ise vatandaşın haber almasına aracılık eden emekçilerdir. Gazeteciler kendilerine yüklenen sorumluluk bilinci ile bağımsız duruşları ve tarafsız kimlikleri ile toplumda köprü vazifesi görmektedir. Toplumların haber alma hakkını elde etmesi için her koşulda canla başla çalışan gazetecilerin özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Seben Belediyesi olarak medya kuruluşlarımızın ve değerli çalışanlarının kutsal bir görevi yerine getirdiklerine olan inancımız tamdır” sözleri ile basına güvenini dile getiren Özbağ, mesajını şu şekilde sonlandırdı: Doğru, ilkeli ve tarafsız haber yapan basın yayın kuruluşlarımızın ve değerli çalışanlarının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğimizi belirterek; zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden, çalışmalarını sürdüren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” Haber Merkezi