Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Şükrü Gülez, MHP İl Binası önünde düzenlediği basın toplantısında aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gülez; Var gücümle çalışacağıma yemin ediyorum” dedi. Parti önündeki kalabalığa hitaben konuşan Gülez, Türkiye'nin geldiği durumdan iktidarı sorumlu tutarak Artık lağımlar patlamıştır, pis sular ortalığa yayılmıştır. Hırsızlıklar, arsızlıklar tasdik olmuştur” diye konuştu.

Şükrü Gülez'in aday adaylığı açıklamasını MHP İl başkanlığında yapacağı duyurulmasına rağmen basın açıklamasına katılımın fazla olması nedeniyle İzzet Baysal Caddesi'nde yapıldı. Şükrü Gülez'in açıklamasına İl Başkanı Mehmet Aydın, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Milletvekili aday adayı Fikret Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı. Cadde'de yoğun kalabalığa hitaben konuşan Şükrü Gülez, Bolu'yu en iyi şekilde temsil edeceğime ve Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü koruyacağıma dair namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum” dedi. Şükrü Gülez'in basın açıklamasından satır başları şu şekilde;

“MHP YELKENLERİNİ ŞİŞİRDİ”

AKP izlemiş olduğu gayri milli ve bölücü politikalar neticesinde bugün Türk milli kimliğimize zarar vermekte, Türk ordusunu yok saymakta, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına almaktadır. Bugün bu şartlarda MHP halkından aldığı rüzgarla yelkenlerini şişirdi iktidar hedefine doğru ilerlemektedir. MHP'nin bu gelişimini gören Cumhurbaşkanı ve hükümet üyeleri her ne hikmetse bölücü politikaları bırakıp birden ayaklar altına aldıkları Türk milliyetçiliğini başlarının üzerine çıkarmak gibi bir riyakarlıkta bulunuyorlar.

“İKTİDAR HEDEFİNE GİDİYORUM”

17-25 Aralık'la siyaset sahnesini etkisi altına alan hırsızlıklar, arsızlıklar, yolsuzluklar son dönemlerde izlediğimiz Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasındaki polemikle tekrar ortaya çıkmış ve bu ülkenin toprakları parsel parsel pazarlanmıştır belli menfaat odaklarına. Gerçek manada bugün Türkiye'de dik duruşunu gösteren bu ülkenin çimentosu MHP var olduğu sürece, hiçkimse bu ülkenin topraklarında toz dahi alamaz. Allah'ın izniyle iktidar hedefine gidiyorum. İpi göğüsleyeceğiz. Halk bunu gösteriyor.

“NAMUSUM VE ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM”

Ben 14 yaşında Ankara Atatürk Lisesi öğrencisiyken vatan ve millet olgusunun manevi sorumluluğunu sırtıma yüklemiş ve bu uğurda canını ortaya koymuş mensubu olmaktan şeref duyduğum MHP'den aday adayı olarak huzurunuzda olmaktan mutluluk duyuyorum. Genel Merkezimizin vereceği kararla sıralamadaki yerim ne olursa olsun partim için, ülkem için var gücümle çalışacağıma hepinizin huzurunda namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.

“MUHSİN YAZICIOĞLU BENİM REİSİMDİ”

Ayrıca bugün şehadetinin 6. Yılı nedeniyle şehit Reisimiz, benim o Reisimdi, lise ve üniversite çağlarımda benim reisliğimi yapmıştı. Ahde vefa duygusu ile her zaman birbirimizle görüştüğümüz son derece değerli bir insan olan Muhsin Yazıcıoğlu dava adamıydı. Onu rahmet, minnetle anıyorum. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun. Mevcut siyasi iktidara da bu anlamda şehadetine sebep olan şeylerin ortaya çıkması için uyarıyorum. Bunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Allah'ın izniyle MHP'nin iktidarında bütün bu pislikler ortaya çıkacak, neyin ne olduğunu gözler önüne sereceğiz.”

“LAĞIMLAR PATLAMIŞTIR, PİS SULAR ORTALIĞA YAYILMIŞTIR”

Artık lağımlar patlamıştır, pis sular ortalığa yayılmıştır. Hırsızlıklar, arsızlıklar tasdik olmuştur. Bu anlamda benim mazbut, temiz AKP'ye oy veren değerli hemşerilerime yalvarıyorum ülkemizin bu ihanet otobanından son çıkış noktasıdır 7 Haziran seçimleri. Bu anlamda bizlere destek vermelerini rica ediyorum. AKP'ye Bolu halkı her zaman Türkiye ortalamasının üzerinde bir destek vermiştir. Bu desteğin eğer 10'da 1'ini iktidar Bolumuza vermiş olsaydı Bolumuz bugün değil bölgenin, değil Türkiye'nin dünyanın en güzel şehirlerinden biri olurdu, gözbebeği olurdu. Bizim yeraltı ve üstü zenginliklerimizde, doğal güzelliklerine sahip olan bu şehre hiçbir katkıları olmamıştır. İşsizlik oranı Türkiye ortalaması yüzde 11 iken Bolu'da da bu söz konusudur. İnsanlar sosyal yardımlarla kendisine muhtaç hale bırakan ve kendi yandaşlarını ihya eden, odalar kamyonlar dolusu nereden geldiği belli olamayan paralar kazandıran bu ihanet odaklarına hepimiz dur demek mecburiyetindeyiz. Bolu'yu, Boluluların yaşayacağı, göçün engelleneceği bir vilayet hal Ne dönüştürmek istiyoruz. Bugün ilçelerimizin hepsi hayalet şehir oldu hiçbir gelişme kaydedilmiyor. Biraz Bolu'nun içinde bir gelişim var, o da üniversite nedeniyle bir gelişim onun haricinde ilçelerin hepsi çok sıkıntılı durumda. Bolu'yu hayvancılık, tarım, tarıma dayalı sanayi ve turizm alanlarında gelişime uygun program ve planlar uygulayacağız. Bolu'yu Türkiye'nin ve dünyanın gözbebeği yapacağız Allah'ın izniyle. Bizler samimi ve düzgün insanlarız, Müslümanlarız. Allah bizi çıktığımız yolda mahcup etmesin. Eğer bu yolda yanlışımız hatamız olursa adı güzel Muhammed Mustafa yüzü suyu hürmetine bizleri affetsin. Allah girdiğimiz yolda yar ve yardımcımız olsun, Allah Türkü korusun Haber Merkezi