Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez bugün çok yoğun bir tempoda çalışmalarına devam etti. Çalışmalar kapsamında, oradan oraya koşturan Şükrü Gülez, İl Özel İdaresi'ni, Defterdarlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü'nü, Emniyet Müdürlüğü'nü ve Valilik'i ziyaret etti.
Bu ziyaretlerin arkasından çalışmalarına Sümer Mahallesi'nde devam eden Şükrü Gülez, Bütün mahallelerdeki sorunların belli olduğunu, Belediye'nin belediyecilik dışında her şey ile sözde uğraştığını, Halk ile bütünleşen işlerde ise sınıfta kaldığını dile getirdi. Yapılacak olan yerel seçimlerin Bolu için çok önemli olduğunu dile getirdi.
Şükrü Gülez, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bolu'da çıtayı hızla yükselttiğini, seçimi mutlak olarak kazanacaklarını dile getirdi. Bu seçimlerde, Yerel siyaset ve Belediye yönetimindeki sıkıntılarla beraber, Genel siyasetin de çok önemli etkisiyle görülmektedir ki bu seçim CHP ile MHP arasında geçecektir. AKP'nin kazanma şansı hiç yoktur. AKP içindeki samimi vatansever, muhafazakar kişilerin ve CHP içindeki milli hassasiyeti yüksek kimselerin MHP'ye oy vermeleri çok önemlidir" diye konuştu. Şükrü Gülez 'in neşeli olduğu gözlerden kaçmadı.