Milliyetçi Hareket Partisi, Bolu Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez yerel seçim çalışmalarına Sağlık ve Kültür Mahallelerinde devam etti.
Beraberindeki kalabalık partili grupla Sağlık Mahallesinde ki esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Gülez, gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini dile getirerek, ‘Bu halk için ne kadar çalışsak azdır. Karşılıksız sevmek böyle bir şey işte. Ama biz bu sevginin karşılığını yaptığımız hizmetlerle vereceğiz” ifadelerine yer verdi.
Nüfusta büyümüş, hizmette küçük kalmış'
Sağlık Mahallesinin de bulunan esnaflarla yakından ilgilenen Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez, Burası Bolu'nun en büyük mahallesi ama Belediye hizmetlerinde küçük kalmış. Böylesi kalabalık bir nüfusa sahip bir mahalle şehirle yarışmalı. Bunu başara bilmesi içinde o derece hizmet almalı. Mahallede çocukların ve gençlerin yararlanabileceği parklar ve mekanlar yok. Biz Sağlık mahallesiyle ilgili özel bir çalışma yapacağız. Mahalle sakinleri ihtiyaçlarını kendi mahallelerinden sağlayabilecekler” cümlelerine yer verdi.
Halk derdini Gülez'le paylaştı
Sağlık Mahallesinin ardından Kültür Mahallesinde seçim çalışmalarına devam eden Şükrü Gülez, Bolu'da her mahallenin ayrı bir sorunu var. Görünen o ki yıllardır bu mahalleler ve vatandaşlar sadece oy olarak görülmüş. Görüştüğümüz vatandaşlar; ‘bu güne kadar hiç kimse bize gelip fikrimizi sormadı. Eksiğiniz nedir, belediyeden ne istiyorsunuz diye fikir danışmadılar. Sadece seçim zamanı gelip yatırımların devam etmesi için bize oy verin diyorlar' şeklinde mevcut yönetime sitem ediyorlar. Biz tüm mahallelerdeki halkımıza şunun sözünü veriyoruz. Size sormadan sizin fikrinizi ve rızanızı almadan bir şey yapmayacağız. Tüm mahallelerimiz sorunlarını o mahallelerde yaşayan insanlarla birlikte çözeceğiz. Bizim için tek bir kişinin fikri dahi önemlidir” dedi.
Bu sevgi karşılıksız kalmayacak
Vatandaşların Milliyetçi Hareket Partisini bir kurtuluş olarak gördüğünü dile getiren Gülez, Vatandaşlar artık kime inanacağını şaşırmış durumda. Bir kurtuluş arıyor. Görüştüğümüz bir çok vatandaş kendini değil şehrini vatanını düşünüyor. Bu duyarlılığı görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Onlar bizi bağırlarına bastılar, bizlerde onlara layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
500 EVLER VE OVADÜZÜ MAHALLESİ GEZİSİ
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yoğun bir tempoda sürdürdüğü seçim çalışmalarında Bolu'da çalınmadık kapı bırakmayan Gülez, Beşyüzevler ve Ovadüzü Mahallelerinde halkla buluştu.
Kalabalık bir partili grupla birlikte Beşyüzevler ve Ovadüzü Mahallelerini ziyaret eden Gülez, vatandaşların sorunlarını dinleyerek tek tek not aldı. Özellikle Ovadüzü Mahallesinde alt yapı çalışmalarının dahi tamamlanmadığına dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Gülez, karşılaştıkları manzaraların Bolu'ya yakışmadığını dile getirdi.
Bolu hizmete kavuşacak
Mahalleleri gezdikçe mevcut Belediye yönetimin 10 yıldır ne yaptığı konusunda kuşkuya düştüğünü dile getiren Şükrü Gülez; Gittiğimiz mahallelerde gördüğümüz manzaralar yüreğimizi acıtıyor. Bir çok mahallede çöpler dahi doğru düzgün toplanmıyor. Bolu halkı, çöp toplama, caddeleri temizleme gibi asli görevlerini dahi yerine getiremeyen bir yönetimi hak etmiyor. Artık buna bir dur deyip Bolu'nun asil ve onurlu halkını Milliyetçi Hareket Partisi belediyecilik anlayışına ve hizmete kavuşturacağız” ifadelerine yer verdi.