MHP Bolu Milletvekili adayları Şükrü Gülez, Kader Garipoğlu ve Mihriban Budak Yerlikaya, Sümer Mahallesi'nde kalabalık partili grubu ile esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek 7 Haziran seçimleri öncesi destek istedi.

Milletvekilliği genel seçimlerin iki hafta kala seçim çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili adayları, günü Sümer Mahallesi'nde geçirdi. Tarihi seçimlere zafer parolasıyla hazırlanan MHP'nin üç milletvekili adayı Şükrü Gülez, Kader Garipoğlu ve Mihriban Budak Yerlikaya, Sümer Mahallesi'nde kalabalık partili grubuyla esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Mahalledeki dükkanları tek tek gezen adaylar, seçim beyannamelerindeki projelerini anlatarak vatandaşları bilgilendirdi. Geziler sırasında sık sık şikayetleri de dinleyen milletvekili adayları, özellikle kahvehanelerde oturan emeklilerin sorunlarına çözüm aradı.

Milletvekili adayları Şükrü Gülez, Kader Garipoğlu ve Mihriban Budak Yerlikaya, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra mahalle aralarındaki vatandaşlarla da bir araya geldi. Seçmenlerden destek isteyen MHP Bolu 1.Sıra adayı Şükrü Gülez, Mevcut iktidar, üç dönemdir istediği desteği alınca şımarmaya başladı. Kimseyle masaya oturmadıklarını söyleseler de gizliden gizliye HDP ile pazarlık yapıyorlar. Bizler var olduğumuz sürece sizlerin desteğiyle pazarlığa müsaade etmeyeceğiz. Bu ülkeyi böldürmeyeceğiz” diye konuştu.

Sümer Mahallesi gezisinin yanı sıra öğle saatlerinde Serdar Makine Sanayi Fabrikasını ziyaret eden MHP Bolu Milletvekili adayları, burada işçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. İşçilerle beraber öğle yemeği yiyen adaylar, daha sonra projelerini anlattı. Fabrika ziyaretinin ardından Sümer Mahallesi'nde seçim çalışmaları devam etti. Haber Merkezi