Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez yerel seçim çalışmalarına Gölyüzü ve İhsaniye Mahallelerinde devam etti. Kalabalık bir partili heyetle birlikte Gölyüzü ve İhsaniye Mahallesinde ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Şükrü Gülez, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.
Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşan MHP Bolu Belediye Başkanı Şükrü Gülez, vatandaşların sorunlarını dinlerken göreve gelmeleri durumunda yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
MHP Belediye Başkan Adayı Gülez, Malumunuz Gölyüzü Mahallemiz Bolu'nun en eski mahallelerinden biridir. Aynı zamanda İzzet Baysal ve Cumhuriyet Caddelerinden sonra ticari hayatın en canlı olduğu bir mahallemizdir. Bu yüzden Bolumuzun her yanında baş gösteren trafik sıkışıklığı ve otopark eksikliği bu mahallemizde de sokağa çıkan insanlarımız için sıkıntılı bir hal almıştır. Belediye tarafından bu bölgede bazı çalışmalar yapılmış ama en ufak bir fizibilite çalışması yapılmadığından bu mahalleler içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Maalesef mevcut yönetim diğer mahallelerde olduğu gibi burada da günü kurtarmanın peşine gitmiştir” ifadelerine yer verdi.
“GÖLYÜZÜ'NDE 10 YILDA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK”
MHP Belediyeciliğiyle birlikte Bolu'nun çehresinin değişeceğini dile getiren Şükrü Gülez; Şuan da Bolu tam bir köy kent görünümündedir. Belediyenin yaptığı yatırımlar, kaldırımlar, yollar, park ve bahçelere baktığımızda şehirleşmeye değil, köyleşmeye doğru gittiğimi görüyoruz. Belediyecilik bir ufuk meselesidir. Kültüründen kopmadan, özünü koruyarak modern dünyaya ayak uydurma işidir. Bugün Gölyüzü Mahallesi 10 yıl önce nasılsa bugünde aynı. Sadece trafiği ve sorunları artmış durumda” dedi.
“HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Mahalle sakinlerinin Belediye tarafından yapılan yol ve kaldırımların kalitesizliğinden şikayetçi olduklarını söyleyen MHP Belediye Başkan Adayı Gülez; Bu bölgede yazın Belediye tarafından yol ve kaldırım çalışmaları yapılmış. Ama üzerinden henüz bir kış dahi geçmeden birçok bölgede çökmeler meydana gelmiş. İhsaniye Mahallesinde bulunan tek çocuk parkının yapımı dahi aylarca bekletilmiş ve mahalle halkı mağdur edilmiş. Bunların yanında mahallelinin en büyük şikayetlerinden bir tanesi de, mahallede yapılan çalışmalar için fikirlerinin alınmaması oldu. İnsanlar biz bu mahallede yaşıyorsak, yapılan işlerden haberimiz olsun istiyoruz diyorlar. Halkını bu kadar dışlayan ve umursamayan bir yönetimin hala gelip insanlardan oy istemesine anlam veremiyorum. Biz halkımızın sabırlı olmasını ve 30 Mart akşamını beklemesini istiyoruz. Allah'ın izniyle Bolu 30 Mart akşamı gerçek Belediyecilikle tanışmış olacak” cümlelerini kullandı.