Seçim çalışmalarına ekibiyle devam eden MHP Bolu Belediye Başkan adayı Şükrü Gülüz, bu sefer Sümer Mahallesi'nde vatandaşlar ve esnafla buluştu.
Sümer Mahallesi'nde esnafın sorunlarını dinleyen MHP Bolu Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez, bir çok sorunun var olduğunu fakat kimsenin dile getirmediğini, esnaftan herkesin elini çekip kaderine terk ettiğini, Sümer Mahallesinde de durumun aynı olduğunu söyledi. Şükrü Gülez, başkanlıkları döneminde yapılması gereken çok iş olduğunu, tek tek bu işler ivedilikle çözüme kavuşacağını, huzurlu ve rahat bir ortam oluşturulacağının altını çizdi.
HATTAT EMİN BARIN CADDESİ ESNAF GEZİSİ
Seçim çalışmaları kapsamında Şükrü Gülez Hattat Emin Barın Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnafın ve vatandaşların yoğun teveccühünden, ilgisinden ve karşılamasından son derece memnun gözüken Şükrü Gülez, ‘Bazen bir tebessüm bile bir çok sorunu çözebilir' derken, yıllar boyunca güler yüzden uzak, insanları ötekileştiren, kin ve nefret'e sebebiyet verecek politika ve söylemler ile insanların gerildiğini, başkanlıkları döneminde çok farklı bir Bolu'nun olacağını söyledi.