Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez, partilileriyle seçim çalışmlarına devam ediyor. Aşağısoku ve Yukarısoku'da seçim çalışmalarıa devam eden Gülez, burada gördüğü mazalar karşısında açıklamalarda bulundu. Bolu'nun kaderine terk edilmiş bir şehir görüntüsünde olduğunu belirten Başkan adayı Şükrü Gülez, Aşağı Soku ve Yukarı Soku mahallelerini gezerken, bu iki mahallenin de ne kadar ihmal edildiğine şahitlik ettik. Halkımızın haklı sitemlerini ve dertlerini dinledik. Bu manzaralar bizleri son derece üzüyor. 21. Yüzyılda İstanbul ve Ankara'nın ortasında bulunan bir şehir, bu kadar geri kalmamalı. Bu manzaralara doğunun en ücra köşesindeki mezralarda dahi rastlayamazsınız. Sanki terkedilmiş ve doğal afete uğramış bir şehir görüntüsüyle karşılaştık” dedi.
MHP Bolu Belediye Başkan adayı Şükü Gülez,partilileriyle birlikte Aşağısoku ve Yukarısoku Mahallelerinde seçim çalışmalarına partilileriyle devam ediyor. Seçmenlerle yaptığı görüşmler sırasında karşılaştığı manzalar sonrası çok üzüldüğünü belirterek açıklamalarda bulunan Gülez, kendi yönetimlerinde bu görüntülerin ortadan kaldırılacağını açıkladı.
HALK, TEPKİSİNİ SANDIKTA GÖSTERECEK
Aşağı Soku ve Yukarı Soku Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarla tek tek görüşen Şükrü Gülez, halkın şikayetlerine bizzat tanıklık ettiklerini belirtti. Henüz yolları ve kaldırımları yapılmayan mahallelerde, çöplerinde sağlık açısından tehlike oluşturacak şekilde etrafa saçıldığını gören MHP Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez, vatandaşlardan sabırlı olmalarını ve yaşadıklarının hesabını sandıkta sormalarını istedi.
KARŞILAŞTIKLARI MANZARALAR GÜLEZ'İ ÜZDÜ
Yapılan ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Şükrü Gülez, Bugün Aşağı Soku ve Yukarı Soku mahallelerini gezerken, bu iki mahallenin de ne kadar ihmal edildiğine şahitlik ettik. Halkımızın haklı sitemlerini ve dertlerini dinledik. Bu manzaralar bizleri son derece üzüyor. 21. Yüzyılda İstanbul ve Ankara'nın ortasında bulunan bir şehir, bu kadar geri kalmamalı. Bu manzaralara doğunun en ücra köşesindeki mezralarda dahi rastlayamazsınız. Sanki terkedilmiş ve doğal afete uğramış bir şehir görüntüsüyle karşılaştık” dedi.
“Terkedilmiş bir şehir gibi”
Mahallelerin yollarının hala yapılmadığını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez, Yollar bir mahalleye yakışmayacak derece çamur içerisinde, kaldırımlar ise sanki birileri yapmaya başlamış ama sonra vazgeçip şehri terk edip gitmiş gibi. Kökez çeşmeleri dahi bakımsız durumda. Hele karşılaştığımız çöp manzaraları, vatandaşlarımızı sağlık açısından tehdit eder boyuta ulaşmış. Belediyecilik sadece ana caddelerin çöpünü toplamakla olmaz. Burası belediye sınırları içerisindeyse, ana caddelere gösterdiğiniz özeni buralara da göstermek zorundasınız. Burada yaşayan insanlarda bizim insanımız. Onlarında hizmet görme hakkı var. Nasıl ki bu insanlardan su parası, emlak vergisi, çöp vergisi alıyorsanız, bu paranın karşılığını verip bu insanlara hizmet etmek zorundasınız” cümlelerini kullandı.
Öteleştirme devri bitecek
Bolu'da ki en uzak köylerin dahi bu mahallelerden daha modern ve düzgün olduğunu söyleyen Gülez, Benim anlamadığım mevcut yönetim hangi yüzle gelip bu insanlardan oy isteyecek. Bu insanların vergileriyle maaş alırken ve evlerine ekmek getirirken o paranın helal olması için karşılığında hizmet vermeleri gerektiğini bilmiyorlar mı? Gördüğüm manzaralar karşısında benim içim burkuldu. Görüyorum ki halkımızın yüzünün gülmesi için, mevcut yönetimden kurtulmaktan başka çaremiz yok. Bizde halkımıza bunu söylüyoruz. Belediye sınırları içerisinde yaşayan her vatandaş eşit şekilde hizmet alacak. Hiçbir mahallenin diğerine bir önceliği olmayacak. Adam kayırma, mahalle ayırma, bizde