Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez yerel seçim çalışmalarına, bazı resmi kurumları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek devam etti.
MHP Bolu Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez ve beraberindeki partili grup ilk önce Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada çalışan personelle tek tek tokalaşarak sohbet eden Gülez, İl Müdürü İsmail Taş'tan müdürlüğün faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
“KURUMLAR ARASINDA BİRLİK SAĞLANACAK”
MHP'li grup daha sonra PTT Baş Müdürü Sami Arlı'yı ziyaret etti. PTT çalışanlarıyla sohbet eden Şükrü Gülez, Bolu'nun hiçbir kurumunu birbirinden ayıramayız. Tüm kurumlar ve çalışanlar Bolu'ya hizmet için buradalar. İnşallah biz göreve geldiğimizde Belediye ile kurumlar arasındaki ilişkileri daha da sıkılaştırarak koordineli bir çalışma ortamı oluşturacağız” dedi.
Gülez ve ekibi daha sonra Manavlar ve Pazarcılar Odası ile Mimarlar Odasını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.
Altındal'ı tebrik etti
Manavlar ve Pazarcılar Odasının geçen hafta yapılan genel kurulunda Başkan seçilen Mustafa Altındal ve yönetimini tebrik eden MHP Belediye Başkanı Şükrü Gülez; Geçen hafta göreve gelen Mustafa Altındal ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. İnşallah Bolu'muz için hayırlı hizmetlere imza atacaklardır. Biz MHP olarak Manavlarımızın ve pazarcılarımızın sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Pazar yerlerinin iyileştirilmesi ve eksik bölgelere yeni pazaryerleri yapılması öncelikli projelerimiz arasına gelmektedir. İnşallah bizim belediyecilik dönemimizde pazarcı esnaflarımızla sürekli istişare halinde olup onların sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz” ifadelerine yer verdi.
Bolu'yu birlikte imar edeceğiz
MHP Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, Bugün bazı resmi kurumları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ettik. Bizim her zaman söylediğimiz bir şey var. Bolu'ya barış ve huzur getireceğiz. Bunu Bolu'yu oluşturan bütün kurumlarla birlikte yapacağız. Özellikle Mimarlar Odası bizim için çok önemlidir. Bolu'yu yeniden imar edeceksek, Mimarla Odasıyla kavga ederek değil, destek alarak ve onların fikirlerini önemseyerek bunu yapacağız. 30 Mart sonrası MHP Belediyeciliğiyle sadece Bolu Belediyesine değil bütün kurum ve sivil toplum örgütlerine huzur gelecek. Biz onların çalışmalarında önlerini açacağız ve hep birlikte Bolu'ya hizmet edeceğiz. Bu şehrin en fazla ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberlik ortamını tahsis edeceğiz” cümlelerini kullandı.