Seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez, Paşaköy Mahallesi'ne bir dizi ziyaretlerde bulundu. Hemen hemen bütün dükkanlara ulaşan, esnaf ile birebir görüşerek onları dinleyen Şükrü Gülez, gösterilen sevgi'den sıcaklıktan son derece memnun görünüyordu.
Seçim sürecine geç başlayan MHP Bolu Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez, rakipleriyle arayı kapatmak için tüm gücüyle çalışıyor. Çalışmalarını kalabalık bir partili gurubu ile devam ettiren Gülez, çalmadık kapı bırakmayacağını belirtiyor.
KARAÇAYIR MAHALLESİ GEZİSİ
Seçim çalışmaları kapsamında, sıkı bir çalışma içine giren Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Şükrü GÜLEZ, Karaçayır Mahallesindeydi.
Karaçayır Mahallesi'nde esnafın sorunlarını dinleyen Şükrü Gülez, kaderine terk edilmiş bir esnaf gördüğünü, bu duruma çok üzüldüğünü dile getirdi. Başkanlıkları döneminde yapılacak işlerin kabarık olduğunu, ama bu durumun asla kendisini korkutmayacağını, var olan bütün sorunların üstüne, yeni sorunlar ortaya çıkartmadan çözümler üretip insanlarımızı rahatlatmak için elimden geleni yapacağını belirtti.