Bolu halkının şükranlarını göstermek amacıyla gerçekleştirilen İzzet Baysal Şükran Günleri, Bolu Kent Konseyi'nin organizasyonuyla başladı.
Bu yıl Şükran Günleri Programı Bolu Kent Konseyi tarafından hazırlandı. Başta Valilik olmak üzere, Belediye, Rektörlük ve sivil toplum örgütleri programa katkı verdiler.
Programa 11 Mayıs Cumartesi günü ise saat 9.30 da Atatürk Anıtına çelenk konması ile devam edilecek. Aynı gün 09.45'te İzzet Baysal'a saygı yürüyüşü, İzzet Baysal'ın anıtına çelenklerin sunumu ve konuşmalardan sonra Necip Fazıl Kültür Merkezinde Can Dündar'ın konferansı, Öğleden sonra İzzet Baysal Vakfının 130. Eseri olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesinin açılışı yapılacak.
İzzet Baysal Vakfının 2013 yılı yatırım programı ise 10 Mayıs Cuma günü Bolu Termal otelde yapılacak 14. Mütevelliler Genel Kurul Toplantısında karar verilecek. 12 Mayıs'ta şehir merkezinde devam edecek Şükran Günleri 13 ve 14 Mayısta ise Abant İzzet Baysal Üniversitesinin Bilim Kültür ve Bahar Şenlikleri ile sürdürülecek.