Kent Konseyi Başkanı Nadir Garipoğlu, Kent Konseyi Genel Kurulunu toplayarak İzzet Baysal Şükran Günleri ve Karacasu Termal kapasitesiyle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

HABER: EMRAH ÖGET

Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Başkanı Nadir Garipoğlu, 2,5 aylık aradan sonra Genel Kurulu topladı. Toplantıya Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş, Bolu Belediye Başkan Vekili Necip Çarıkçı, sivil toplum örgütleri ve dernek başkanları katıldı.

Toplantının ilk gündem maddesi hakkında bilgi veren Başkan Garipoğlu, Yaptığımız görüşmeler sonrası 9-10-11 Mayıs tarihleri arasında İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri düzenlenecek. 9 ve 10 Mayıs tarihlerinde yapılacak etkinlikler hafta sonu olacağı için halka yönelik etkinliklerle dolduruldu” dedi. Etkinlik detaylarının katılımcılara iletilmesinin ardından görüş alış verişinde bulunuldu.

Daha sonra Karacasu Termal bölgesiyle ilgili yaptığı girişimler hakkında bilgi veren Garipoğlu, Karacasu'dan 49 yıllığına yer kiralayan firmamızın sahibiyle görüştüm. Firma Bolu'ya yatırım yapma noktasında oldukça ciddi. Hatta projelerini bitirmişler ve Turizm Bakanlığı'na sunmuşlar. Anladığım kadarıyla orada siyasi desteğe ihtiyaçları bulunuyor. Bunu Bolu olarak sağlamalıyız. Bir de firma, Bolu'nun Turizm Yatırım Bölgesi ilan edilmemizi haklı olarak bekliyor gibi” diye konuştu.