Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen ve beraberindeki heyet bugün Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat'ı Boluspor Tesisleri'nde ziyaret etti. Ziyarette Çelen Boluspor'un gece maçları için aydınlatma sistemini yeni sezona hazır hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.
Çelen, Gençlik Hizmetleri Emre Aydemir'le birlikte Abat'a yaptığı ziyarette, öncelikli olarak yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etti. Çelen yaptığı değerlendirmede, Yanınızdayız. Bir Bolusporlu olarak mutluyum. Boluspor, spor kimliğini kazanmıştır. Boluspor 6 branş ile marka değerini yükseltmiştir” dedi.
Çelen Atatürk Stadyumu'nun ışıklandırma sorununun çözümlenme noktasında olduğunu belirterek, Bolu adına spor adına neler yapabileceğimizi değerlendiriyoruz. Yeni tesisi kazandırıyoruz. Boluspor'un gücüne güç katacağız. Aydınlatma konusunda UEFA kriterleri değişince sıkıntı yaşandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı bu iş için 1 milyon TL yatırım yapıyor. Protokol görüşmelerimiz sürüyor. Yeni sezona yetiştirmeye çalışıyoruz.”
“Boluspor markasına hizmet edeceğiz”
Işıklandırma ile ilgili bir değerlendirme yapan Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Milletvekilimiz Ali Ercoşkun kongrede aydınlatmayı 2 ay içinde yetiştireceklerini söyledi. Bekliyoruz” dedi. Genç, dinamik ve heyecanlı arkadaşlarla yola çıktık diyen Abat, Boluspor markasına hizmet edeceğiz. Stadyum ve diğer konularda sizlerden yardım bekliyoruz. Boluspor için daha iyi ne yapabileceğimizi düşünüp, hep beraber bir adım atmalıyız. Sayın vekillerimizin de görev almaları çok memnun edici. Tüm desteği vereceklerine inanıyoruz. Hep beraberiz. Boluspor tektir. Boluspor'u ileri götüreceğiz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Bu taraftara gece maçı izletmenin keyfini yaşatmak istiyoruz.”