Yeni sezonda defansını da güçlendirmek isteyen Boluspor yönetim kurulu istediği stoperi Akhisar Belediyespor da buldu. Uzun yıllardır Akhisar Belediyespor başarısı için ter döken şampiyonluk yaşayan Serkan Yalçın Boluspor'a çok yakın.

Defans da yeni sezonda hata yapmak istemeyen Transfer komitesi ve Reha Erginer çalışmalarını yoğunlaştırırken stoper mevkii içinde Akhisar Belediyespor dan Serkan Yalçın'ı gündemine aldı. Akhisar Belediyespor takımının başarısında büyük rol oynayan tecrübeli stoper yeni yapılanması sonrası 2014-2015 futbol sezonunda takımından ayrılarak gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Boluspor transfer komitesinin de listesinde olan Serkan Yalçın için nabız yoklayan kırmız beyazlı yönetim tecrübeli oyuncuyu Boluspor a kazandırmak istiyor.

Mustafa Reşit Akçay'ın Akisar Belediyespor'un başına gelmesinin ardından kadro yapısında büyük bir değişikliğe gitmesine sebep olurken tecrübeli futbolcu Serkan Yalçın'ın da yeni sezon öncesi takımında ayrılmasına sebep olmuştu. Boluspor yönetimi de Teknik Direktör Reha Erginer'in raporu doğrultusunda da takımından ayrılan Serkan Yalçın'ı Boluspor' a kazandırmak istediği de gelen haberler arasında yer alıyor.