Hafta sonu oynanacak olan Boluspor-Karşıyaka maçında cezalı Mehmet Kuruoğlu'nun yerine oynayacak olan oyuncu da hemen hemen belli oldu. Haftalardır stoper de alternatifsiz olarak Mehmet Kuruoğlu ve Serkan Yalçın oynarken, Kuruoğlu'nun kırmızı kartı sonrası da bu bölgede Karşıyaka maçında kimin oynayacağı da merak konusu olmuştu.

Karşıyaka maçı hazırlıklarına devam eden Boluspor'da kırmızı kart cezalısı Mehmet Kuruoğlu takımındaki yerini alamazken, yerine de kimin oynayacağı hemen hemen belli oldu. Bu bölgede Serkan Yalçın alternatifsiz olarak haftalardır formayı Mehmet Kuruoğlu ile giyerken, Mehmet Can ise kenarda görev bekleyen oyuncu olmuştu.

Hafta sonu zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Boluspor'da da Karşıyaka maçı öncesi stoper de kimin oynayacağı merak konusu olurken, Teknik Direktör Reha Erginer'in Serkan yanında daha çok tecrübesi olan sol bek Nuretin Kayaoğlu'nun daha şanslı olduğu söyleniyor. Eksik olan bölgesinde zorlu Karşıyaka maçını mutlak kazanmak isteyen Boluspor'da çalışmalar üç puan üzerine yapılırken, Erginer'in takım kurgusu üzerinde en çok sıkıntı çektiği bölge olan stoper de de Nurettin Kayaoğlu üzerinde durduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Haber Merkezi