2014-2015 sezonu öncesi Bolu Atatürk Stadyumunda yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Stadyumda birçok değişiklik yapılırken, protokol tribünün yanında bulunan basın tribünün yeri de çocuk tribünün yanına alındı.

Bolu Atatürk Stadyumunda yenileme çalışmaları sürüyor. 2013-2014 sezonun bitimiyle birlikte stadyumda hummalı bir çalışma başlarken, stadyumda yapılan çalışmaların sonuna gelindi. Bolu Atatürk Stadyumu yetkililerinden aldığımız bilgiye göre bu sene ilk defa uygulamaya geçecek olan PASSOLİG uygulaması nedeniyle 12 giriş kapısı bulunan Bolu Atatürk Stadyumunun kapı giriş sayısı 17'ye çıkartıldı. Ayrıca Protokol tribünün hemen yanında bulunan Basın tribünü ise Çocuk tribünün yanına alındığı belirtildi. Stadyumun birçok yerinde değişiklikler yapılırken, daha önce 50 olan kamera sayısı ise PASSOLİG nedeniyle 70'e çıkartılacağı ifade edildi.

Bolu Atatürk Stadyumundaki çalışmaların ligin 2.haftasına yetişeceği ve protokol tribünündeki koltukların tümünün boyanacağı belirtildi.