HighWay Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM), 12 Mart Çarşamba Günü Türkiye Hokey Federasyonu üyelerini ve Üniversite Hokey Kulüplerini Balo ve Kongre Salonunda düzenlenen bir kokteyl ile ağırladı.
HighWay Outlet AVYM, Üniversiteler Arası Bay- Bayan Türkiye Şampiyonasına katılan takımları Balo ve Kongre Salonunda düzenlediği bir kokteyl ile ağırladı. Kokteyle Türkiye Hokey Federasyonu üyelerinden Teknik Kurul Başkanı Resul Çekin, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Okan Sarı, Federasyon Yetkilisi Erkin Özdemir ve Prof. Dr. Gazanfer Doğru katıldı.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu ( BESYO) Spor Salonunda düzenlenen maçlara katılan Üniversite Hokey Kulüpleri, HighWay Outlet AVYM 'nin kokteyline katıldı. Gaziantep Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Muğla Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve HighWay Hokey Kulübü ( AİBÜ) sporcuları kokteyle eğlendiler.
Genç sporcular, şampiyonanın yorgunluğunu kendilerini piste atarak giderdi. Bay- bayan tüm sporcular, antrenörler ve Federasyon üyeleri kokteylde renkli dakikalar yaşadı. Turnuvanın henüz bitmemesi sebebiyle geceyi erken kapatmak zorunda kalan tüm sporculara ve kulüplere Şampiyonada kalan maçlarında HighWay Outlet AVYM olarak başarılar diliyoruz