Geçtiğimiz hafta sonu Bolu, spor organizasyonlarıyla dolu dolu günler geçirdi. İlimizin ev sahipliği yaptığı 3 farklı ulusal organizasyon kapsamında yaklaşık 2000 kişi Bolu'da ağırlandı.

Haber Merkezi

Yaklaşık 800 sporcunun katılımıyla Murat Canbaş Spor Salonunda gerçekleştirilen Okul Sporları Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası, tarihteki en kalabalık artistik cimnastik organizasyonu olarak kayıtlara geçti. 43 farklı ilden sporcunun yarıştığı müsabakalarda; antrenör, hakem ve sporcu velileri ile katılım sayısı 1200 kişiyi buldu.

Bir diğer spor organizasyonuna ise Bolu 17 Temmuz Spor Salonu ev sahipliği yaptı. Türkiye Voleybol Federasyonu Yıldız Erkekler Play Off müsabakalarında 8 takım mücadele etti. Ankara, Bursa, İstanbul ve İzmir illerinden 2 takımın katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, müsabakalar sonucunda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, önümüzdeki günlerde Eskişehir ilinde düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Bisikletli Oryantiring Türkiye Şampiyonasında ilk gün Gölköy parkuru, ikinci gün ise Avdan parkuru kullanıldı. Yaklaşık 100 sporcunun katılımıyla gerçekleşen organizasyonda sporcular ve Türkiye Oryantiring Federasyonu yetkilileri Bolu'ya ve doğasına hayran kaldılar.