Saadet Partisi Gerede İlçe Başkanlığı, İncirlik Üssü'nde yılbaşı gecesi ABD'li askerlerin Kuran'ı Kerim'leri parçaladıkları iddiaları ile ilgili olarak hayli sert iddialarla dolu yazılı bir açıklama yayınladı.
Amerikalı askerlerin yılbaşı gecesi, 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı'nda bulunan caminin içine girerek, ahşap minberi yıkıp, camiyi talan ettikleri iddia edildi. Camii içerisinde taşkınlık yapan ABD askerlerinin camii camlarını kırıp, Kur´an-ı Kerimleri parçaladıkları da öne sürüldü.
Habere göre; İncirlik Üssü'ndeki ABD 39. Wing Komutanlığı bünyesinde bulunan ahlaksız ABD'li askerler yılbaşı gecesi üs içerisinde bulunan camiye girip taşkınlık yaptılar. Minberi yıkıp camı çerçeveyi kıran ABD'li askerler, Kur'an-ı Kerim'i yırtarak büyük bir alçaklığa daha imza attılar.
Saadet Partisi Gerede İlçe Başkanlığı, İncirlik Üssü'nde yılbaşı gecesi ABD'li askerlerin Kuran'ı Kerim'leri parçaladıkları iddiaları ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yayınladı. Hayli sert bir açıklama kaleme alan SP İlçe Başkanlığı, gönderdiği basın bülteninde, Sayın başbakan, küçük zalimin karşısında aslan oluyor, büyük zalim olan ve dünyadaki tüm zalimlerin babası olan ABD'nin de bölgede hizmetçiliğini ve iş takipçiliğini yapıyor!” iddiasında bulundu.
ABD'li askerlere ithafen şerefsizler” başlığını kullanarak, seslenen Saadet Partisi Gerede İlçe Başkanlığı, iddialı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ABD askerleri incirlik üssünde yılbaşı akşamı kuran yırtarak eğlendiler üs içerisinde bulunan camiye girip minberi yakıp Kuran-ı Kerim'i yırtarak büyük bir alçaklığa imza attılar. Coni bunu hep yapıyor terörist ABD'nin insan hakları götürmek yalanıyla işgal ettiği müslüman ülkelerde oluşturduğu kaos ortamı terörizm ve katliam operasyonlarının arkasında aslında islam düşmanlığı olduğu her gün yeni kanıtlarla ortaya çıkıyor. İslam'a ve müslümanlara karşı olan düşmanlıklarını gizleyemiyorlar. Onlar kendi inançlarını bakış açılarını açık bir şekilde belli ettikleri halde tavrımızı ortaya koyamıyoruz. Şimdi soruyoruz; AKP hükümetine bunlar mı barış götürecek, demokrasi götürecek? Müslüman ülkelere o ABD askerleri sizin hükümet olduğunuz bir dönemde bu topraklarda Kuran-ı'mızı yırtıyorlar, camimizi yıkıp-yakıyorlar. Tüm bu olan bitenler karşılığında siz ne yapıyorsunuz bu ülke topraklarını NATO toprağı olarak ilan ediyorsunuz, yazıklar olsun size! Sayın başbakan, küçük zalimin karşısında aslan oluyor, büyük zalim olan ve dünyadaki tüm zalimlerin babası olan ABD'nin de bölgede hizmetçiliğini ve iş takipçiliğini yapıyor! Aziz milletimize bu vesileyle sesleniyoruz; laf değil icraat, sözde değil gerçekte, yeniden lider bir Türkiye; ancak, milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi'yle gerçek olabilir.”