Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Çetinkaya yine çok tartışılacak sözlere imza attı. Çetinkaya, 'Türkiye nereye gidiyor?' diyerek, Cadde ve sokaklarında nikahlı olmayan bay ve bayanların el ele kol kola gezdiği, dekolte giyinenlerin sayısının çoğaldığı, karşı cinsten bir arkadaşı olmayanın aşağılık kompleksine kapıldığı bir Türkiye toplumu nereye gidiyor?” dedi.

Parti İl Binasında basın açıklaması yapan SP İl Başkanı Veysel Çetinkaya, Türkiye toplumunun özellikler son 12 yıllık AKP döneminde manevi ve ahlaki yönden hangi boyuta geldiğini ortaya koymak bu konuda aziz milletimize uyarı görevini yerine getirmek için huzurlarınızdayım. Bilindiği gibi, bir toplumu ayakta tutan sahip olduğu manevi ve ahlaki değerlerdir. Eğer bu değerler korunmazsa,o toplum manen ve ahlaken çöker. Gelecek nesillere güçlü bir Türkiye bırakmak istiyorsak, bu değerleri canımız gibi korumak zorundayız. Maalesef, şimdi sıralayacağım olumsuzlukları ve bunların giderek çoğalmasını göz önüne alırsak, toplum olarak nereye sürüklendiğimizi, hangi felakete doğru gittiğimizi anlamış oluruz. Evet… Nereye gidiyoruz? Türkiye nereye gidiyor?” diye konuştu.

“NEREYE GİDİYORUZ” DEDİ VE SIRALADI

“Sigara, alkol, uyuşturucu ve fuhuşun 10-12 yaş düzeyine indiği bir Türkiye nereye gidiyor? Gökdelenleri ile komşulukların öldürüldüğü cami ve minareleri ile İslam diyarı diye seslenen şehirlerin siluetinin bozulduğu bir Türkiye nereye gidiyor? 1+1,1+2 evleri ile geniş ailelerin parçalandığı akrabalık bağlarının çözüldüğü bir Türkiye nereye gidiyor? Camilerini cemaatsizleştiren bir Türkiye nereye gidiyor? Kreş ve huzur evlerini çoğaltan bir Türkiye nereye gidiyor? Rantiyenin rüşvet ve yolsuzluğun doğallaştığı bir Türkiye nereye gidiyor? Cinsiyet farkının ortadan kaldırılmak istendiği, eş cinselliğin doğallaştırıldığı, aldatmanın, gayri meşru çocuk meydana getirmenin normal sayıldığı, zinanın suç olmaktan çıkarıldığı bir Türkiye nereye gidiyor?”

DANSÖZLÜ YILBAŞI EĞLENCELERİ VE DEKOLTELİ KADINLAR

“İnsanların birbirine güvenmediği, güven duygusunun her geçen gün yok olduğu bir Türkiye nereye gidiyor? Boşanmaların arttığı ve doğallaştığı, aile reisliğinin kalktığı, evlerin arenaya otellere dönüştürülmek istendiği bir Türkiye nereye gidiyor? Cuma ve bayram namazlarında camileri tıklım tıklım dolan, dindarlığı ile muhtevası uyuşmayan bir Türkiye nereye gidiyor? Tüketen, tüketim toplumuna dönüşen, kredi kartı ile borçlandırılarak yaşatılan bir toplumun inşa edildiği bir Türkiye nereye gidiyor? İnsanların yatak odalarına, banyoların mahremlerine girerek her şeyi kasetlere, çeken otelleri güvenilir olmaktan çıkaran bir Türkiye nereye gidiyor? Muhatabını, rakip gördüğü kimseyi saf dışı bırakmak için, her türlü iftirayı atan, her türlü tuzağı kuran ihtiras sahibi insanların sayısının her geçen gün arttığı bir Türkiye nereye gidiyor? Yılbaşına alkol, kumar ve dansözle giren bir Türkiye nereye gidiyor?” Haber Merkezi